Peste trei zile este 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, astfel că bărbații au început deja să caute cadouri cu care să le facă fericite pe doamnele din viața lor. Fie că este vorba despre soție, mamă sau colegă, floriștii vă recomandă anul acesta trandafirii la cutie.


Florile sunt întotdeauna un cadou potrivit, mai ales dacă sunt ambalate cu gust. Pentru 8 Martie 2020, floriștii spun că se poartă trandafirii la cutie și nu cei prinși în buchet, așa cum ne-am obișnuit.

Denumită și parfum box, cutia din catifea, conține, în medie,11 trandafiri parfumați de grădină.

Trandafirii parfumați, preferații caselor regale

”Cutiile cu trandafiri franțuzești costă 340 de lei, iar cu trandafiri englezești, 410 lei. Miros incredibil și se pretează doamnelor cu gust. Pot rezista mult timp, fără să le facă nimic. Important este să-i țină feriți de soare și de fructe și le poate picura niște apă o dată la trei zile”, ne-a explicat floristul Alina Neacșa.

Elegantele cutii pot fi comandate pe www.floricufitze.com și pe www.parfumflowercompany.ro. Acești trandafiri sunt, de altfel, preferații Principesei Margareta, dar și ai ducesei de Sussex Meghan Markle, care i-a avut și în aranjamentul de nuntă.   

Istoricul zilei de 8 Martie

Ziua Internațională a femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii.

Ziua Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU și a fost a sărbătorită pentru prima dată pe 8 martie, în 1975- Anul internațional al femeii. Ziua a fost adoptată în toată lumea, în unele țări fiind declarată prin lege zi liberă.

Loading...