N’Doye şi-a pus clauză de 5.000 de euro la victorie!

Ultima actualizare:

Dincolo de cluburi, haine, maşini şi alte distracţii, N'Doye obişnuieşte să mai aibă grijă şi de banii lui. Senegalezul merge pe 33 de ani, astfel că acordul cu Astra Ploieşti este ultima mare ocazie pentru jucător să mai pună un ban la puşculiţă.

Ousmane a semnat un contract valabil pe trei sezoane, pentru un salariu de 150.000 de euro pe an. Practic, banii l-au convins pe african să-şi pună iscălitura pe înţelegerea cu prahovenii.

Ca şi la Dinamo, Ousmane şi-a stipulate în accord o clauză prin care ar trebui să fie remunerat cu 5.000 de euro la victorie cu Dinamo, Steaua, CFR, Timişoara şi Rapid. Senegalezul a avut o astfel de înţelegere şi cu roş-albii, numai că în locul lui Dinamo s-a aflat Unirea Urziceni, o echipă de temut la vremea în care africanul semna prelungirea cu dinamoviştii.

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a aflat de la Petre Buduru, angajatul său în club, că N'Doye a avut o astfel de clauză şi în contractul cu Dinamo.

Ousmane nu va avea doar beneficii din acordul cu prahovenii. Cei de la Astra s-au asigurat că-l vor "arde" serios la buzunar pe senegalez dacă acesta va mai ieşi prin cluburi înaintea partidelor echipei.

O altă problemă pentru N'Doye este că antrenorul Tibi Selymeş obişnuieşte să-şi bage jucătorii în cantonament imediat după meciuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net