Gata! Mâine vei găsi în ziarul tău preferat primul cupon care-ţi aduce un cadou de la Mic.ro. Vei primi, la alegere, o pâine, un iaurt sau o prăjitură cu lapte.


Cele 100 de magazine Mic.ro din Bucureşti te aşteaptă cu oferte pe cinste! Ce ai de făcut? Cumpără ziarul Click!, decupează cuponul din ziar şi mergi cu el la cel mai apropiat magazin Mic.ro.

În schimbul talonului, primeşti gratis de la angajaţii magazinului un produs la alegere. Poţi opta pentru o franzelă, o cutie cu iaurt proaspăt sau o delicioasă prăjitură.

Pentru fiecare cupon primeşti un produs. Atenţie! Nu poţi merge cu mai multe taloane într-un singur magazin. În fiecare băcănie poţi folosi un sigur talon pentru un singur produs.

„Cititorii Click! vor fi mulţumiţi cu siguranţă de produsele noastre. Toate sunt proaspete, iar începând de mâine, clienţii care vin la noi cu acest cupon din ziar vor avea parte de o gustare în drum spre serviciu", ne-a spus Monica Coman, (33 de ani), şefa magazinului Mic.ro din strada Vasile Stolnicu, în zona Gării de Est.

Nu rataţi, în ziarul nostru de mâine, lista celor 100 de magazine Mic.ro şi mai multe detalii despre surpriza pe care Click! şi reţeaua de magazine ţi-au pregătit-o.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: