Nu ştii nici să schimbi un bec? Cheamă meşterul!

Ultima actualizare:
Andrei Comşa,  directorul unei firme cu  "meşteri de închiriat"
Andrei Comşa, directorul unei firme cu "meşteri de închiriat"

Nu toate femeile au un bărbat în casă, dotat cu trusă de scule, care să repare atunci când s-a stricat ceva. Apoi, nu toţi bărbaţii sunt buni la toate. Dacă nu vă pricepeţi nici să schimbaţi un bec, sau un robinet, dacă vreţi ajutor la montarea unei maşini de spălat sau la schimbarea balamalelor unei uşi, puneţi mâna pe telefon şi chemaţi „meşterul casei".

45 de lei costă schimbarea unei baterii, 50 de lei a unui robinet, 30 de lei costă schimbarea unui bec, 50 de lei înlocuirea unei prize, iar pentru montarea unui aragaz puteţi plăti între 80 şi 120 de lei.

Meşterii de la firma Ines Instal (www.mesterul-online.ro) vin acasă la voi pentru oricât de mică ar fi problema.

„Operăm în Bucureşti şi Ilfov, de luni până sâmbătă, între orele 9.00 şi 20.00. Pentru orice serviciu oferim o garanţie de un an, mai puţin pentru desfundarea unui vas de toaletă, pentru că problema reapare doar dacă proprietarul nu respectă nişte reguli. Pentru un acest serviciu, aplicăm şi un fond de risc de toxicitate, preţul fiind între 30 şi 350 de lei", explică Cristina Ioniţă, administratorul firmei.

Meşterii casei din Bacău şi Oneşti (www.mesterii-casei.ro) oferă de la servicii de reparat calculatoare, maşini de spălat, televizoare sau obiecte de mobilier, curăţenie (100-150 lei pentru o garsonieră, 200-250 pentru 3 camere), până la montare aragaz (50 de lei), obiecte sanitare (50 de lei pentru o chiuvetă, 100 de lei pentru o cadă), aparate electrice (5 lei) şi corpuri de iluminat (16 lei).

Meşterul Manoliu Dimitrie (www.reparincasa.ro) e, cu adevărat, bun la toate. Racordează maşini de spălat (50 de lei), montează şi repară mobilier (80 de lei), repară jaluzele (30 de lei), înlocuieşte dulii şi schimbă becuri (5 lei).

160 de lei, să-ţi închiriezi un meşter pentru două ore

Există şi firme unde meşterii taxează nu pe operaţiune, ci pe timpul alocat muncii. Pentru două ore, reprezentanţii www.reparatot.ro percep un tarif de 160 de lei, iar pentru depăşirea timpului cu două ore, se plăteşte suplimentar cu încă 20 de lei.


    Andrei Comşa,  directorul unei firme cu
Andrei Comşa, directorul unei firme cu

În acest preţ, pot rezolva mai multe probleme din casă, de la reglat geamuri termopan, găurit pereţi, schimbat balamale, montat de lambriuri, galerii, rafturi, broaşte, lustre, întrerupătoare, sonerii, suport pentru prosoape, până la înlocuirea plăcilor de gresie şi de faianţă sparte.

„Clientul spune de la început ce-l interesează şi i se comunică ce lucrări i se vor face în cele două ore. Dacă meşterul promite mai multe lucrări în acest interval, nu va taxa suplimentar dacă nu le face în timpul stabilit. Fiecare tehnician are la el o trusă completă de scule, iar consumabilele gen şuruburi, dibluri, nu se plătesc de către client", explică directorul general al www.reparatot.ro, Andrei Comşa.

Ceaiul negru curăţă petele verzi dintr-o vază

Codiţele florilor pe care le ţinem în vază se descompun, cu timpul, formând pe marginea vasului pete verzi. De multe ori, în funcţie de forma vasului, sunt foarte greu, dacă nu imposibil, de curăţat.

Puteţi încerca, în acest caz, o soluţie formată dintr-un pumn de frunze de ceai negru şi oţet. Se pun frunzele în vază, se toarnă oţetul şi se scutură lichidul până ce s-au îndepărtat depunerile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net