În ultimii trei ani numărul operaţiilor de mărire a penisului în Spania a crescut de trei ori. 90% din cei care recurg la o astfel de operaţie au un organ genital de dimensiuni normale.


Pentru mulţi bărbaţi, fericirea este direct proporţională cu mărimea propriului penis. Dovada este că numărul bărbaţilor care recurg la operaţii de mărire şi îngroşare a penisului este tot mai mare de la an la an, ajungând la triplul celui de acum trei ani. Marea majoritate a bărbaţilor nu au o problemă între picioare, însă, ci în minte: au un penis normal, dar vor unul mai mare pentru a-şi îmbunătăţi stima de sine, scrie cotidianul Publico.

Preşedinta Asociaţiei Spaniole de Andrologie, Medicină Sexuală şi Reproductivă (ASESA), Ana Puigvert, estimează că numărul bărbaţilor care recurg la chirurgie pentru a obţine un penis mai mare s-a triplat faţă de acum "trei sau patru ani". Puigvert defineşte situaţia ca fiind "dramatică".

În lipsa unor cifre oficiale despre numărul intervenţiilor de acest tip din Spania, singurele date care arată creşterea sunt calculele medicilor din sector. În fiecare an, între 1000 şi 5000 de bărbaţi trec prin sala de operaţie din acest motiv, conform medicilor consultaţi. Alungirea şi îngroşarea penisului sunt operaţiile "staruri" pentru modificarea estetică a genitalelor la bărbaţi. Într-o măsură mai mică, există bărbaţi care îşi operează scrotul sau prepuţul, pentru a le armoniza cu mărimea restului genitalelor.

Operaţiile de alungire şi îngroşare ale penisului sunt simple şi se fac pe loc. În general, se realizează împreună şi costă aproximativ 4.000 de euro.

Citeşte mai mult în adevarul.es


 
 
Loading...