O maşină SMURD a accidentat o femeie cu un copil în braţe

Ultima actualizare:

Un echipaj SMURD de la Zărneşti a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni din faţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

UPDATE Cele două victime ale accidentului de pe trecerea de pietoni din faţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov sunt în afara oricărui pericol.

Tânăra de 20 de ani a suferit un traumatism cranian sever, iar micuţul s-a lovit uşor şi se află acum în afara oricărui pericol.

Politisitii au început cercetările, iar şoferului echipajului SMURD i s-au luat probe în vederea testării alcoolemiei. Cercetările vor continua pentru a se stabili dacă şoferul se face vinovat de producerea accidentului.

Echipajul se întorcea de la Zărneşti, cu un bărbat înjunghiat în gât. În momentul în care a intrat pe strada Aurelian, pe care se află intrarea la spital, maşina de urgenţă a lovit o tânără de 20 de ani, care purta în braţe un sugar de aproximativ 10 luni. În cădere, femeia a scăpat copilul pe asfalt. Medicii Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Braşov au fost chemaţi în ajutor.

„Am găsit un copil de 10 luni, care prezenta o lovitură uşoară la cap, dar nu îşi pierduse cunoştinţa. Femeia care îl purta în braţe avea câteva plăgi la nivelul capului şi mai multe escoriaţii pe abdomen“, ne-a declarat dr. Nicolae Olteanu, medic la SAJ Braşov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net