Potrivit agenţiei de presă "AGI", pe data de 29 decembrie a anului 2009, a dispărut o româncă în vârstă de 42 de ani din oraşul Ponte Felcino, situat în provincia Perugia din centrul Italiei. Femeia este căutată în momentul de faţă de către carabinierii de la "Compagnia di Perugia".


Românca, Lucia Ciocoiu, lucra ca îngrijitoare pentru o bătrână italiancă. Pe data de 29 decembrie a anului 2009, ea a ajutat-o pe italiancă să meargă la culcare, în jurul orei 23.00. La ora 07.30 de a doua zi, Lucia ar fi trebuit să o trezească pe italiancă însă acest lucru nu s-a întâmplat. Bătrâna a constatat astfel că românca nu se mai afla în casă.

Totodată, fiica Luciei a sunat-o din România îngrijorată din cauza faptului că mama ei nu îi răspundea la telefon. Astfel, pe data de 30 decembrie, familia bătrânei italience a anunţat carabinierii care au constatat dispariţia Luciei.

Investigatorii au găsit camera româncei în perfectă ordine. Din casa bătrânei nu lipsea absolut nimic iar hainele româncei se aflau în şifonier. Totodată, telefonul mobil al acesteia a fost găsit pe noptieră, împreună cu 200 de euro, bani lichizi. Investigatorii nu exclud absolut nicio ipoteză în cazul acestei dispariţii, de care, potrivit sursei citate, se ocupă şi emisiunea televizată "Chi l'ha visto?" (Cine l-a văzut?).

Vezi aici FOTOGRAFIA şi DESCRIEREA româncei dispărute

 
 
Loading...
Citeste tot despre: