O româncă şi copilul, ucişi în Germania. Recompensă de 5.000 de euro pentru indicii

Ultima actualizare:

Femeia în vârstă de 36 de ani a fost omorâtă în bătaie în timp ce băiatul ei de numai trei ani a fost spânzurat. Crima a fost comisă săptămâna trecută, poliţia germană fiind în căutarea principalului suspect - fostul soţ al româncei, un neamţ originar din România.

Lăcrămioara M. (36 de ani) şi copilul ei, Marcus (3 ani) au fost descoperiţi săptămâna trecută, în locuinţa lor din oraşul german Rosenheim.

Poliţia din Rosenheim a anunţat vineri, 3 septembrie, acordarea unei recompense de 5.000 de euro pentru indicii relevante în prinderea făptaşului. Principalul suspect al dublei crime este fostul soţ la femeii, Franz Müller (48 de ani), un neamţ originar din România, care, până în momentul de faţă, nu a fost găsit de anchetatorii germani.

Pentru elucidarea cazului, a fost constituită comisia specială Soko „Hochgern", numită astfel după numele străzii Hochgernstrasse, unde românca de 36 de ani şi fiul ei au fost omorâţi cu sălbăticie, informează Rosenheim24.de.

Află ce au descoperit anchetatorii germani despre suspectul principal al dublei crime şi vezi FOTO cu cercetările forţelor de ordine

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net