Olăroiu va antrena Steaua prin telefon

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tehnicianul de 41 de ani va superviza antrenamentele conduse de secunzii Cătălin Necula şi Gabriel Caramarin, dar nu va sta pe bancă la meciuri şi nici nu va conduce toate şedinţele de pregătire.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Cîrţu s-a răzgândit, dar nu-l mai vrea Becali/ Olăroiu: "Îl ajut pe Gigi, dar nu rămân şi din vară!"

Rădoi nu mai vine la naţională nici cu Olăroiu selecţioner: „Pentru mine s-a terminat"

Gigi Becali: "Dacă vine Olăroiu, Cîrţu pleacă indiferent de ce rezultate are!"

La vremuri disperate, măsuri disperate. Degringolada de la Steaua a atins cote maxime ieri. În doar câteva ore, roş-albaştrii au avut trei antrenori, iar ultimul a fost numit doar pentru 20 de zile.

Fără acte! Dimineaţa a început cu Caramarin favorit să conducă echipa până la final. Becali anunţase deja că dacă Sorin Cîrţu nu va continua, „Cara" va prelua funcţia. „Sorinaccio" a trecut însă pe la stadion pentru a discuta cu fotbaliştii.

„Nea Sorin, nu pleca, doar noi suntem vinovaţi pentru ce s-a întâmplat. Rămâi măcar până la final", au sunat rugăminţile jucătorilor, iar tehnicianul s-a lăsat înduplecat.

Între timp, Becali discuta la palat cu patronul Astrei, Ioan Niculae, despre afaceri şi vânzarea lui Laurenţiu Marinescu. Neaflând de vestea că Sorin Cîrţu s-a hotărât totuşi să rămână, patronul roş-albaştrilor s-a întâlnit ulterior cu Olăroiu, pentru a-i cere o favoare.

„L-am rugat să mă ajute în zilele rămase până la încheierea sezonului. Oricum, am vorbit eu cu Sorin şi mi-a zis că n-ar vrea să mai stea. Oli nu vrea nici un ban, e fratele meu. N-are nici un obiectiv, dar toată strategia va fi făcută pentru a câştiga finala Cupei României. Eu i-am vorbit şi de viitor. I-am spus că dacă luăm titlul la anul, avem şanse mari să mergem în Liga Campionilor, pentru că vom pica cu o echipă slabă. Dacă rămâne, promit să îi cumpăr orice jucător vrea. Indiferent dacă va costa cinci milioane, şase milioane sau trei milioane de euro, dar el nu vrea să audă acum despre ce se va întâmpla la vară", a explicat Becali.

Oli: «Am stabilit deja strategia cu o echipă din Golf»

În schimb, deşi a spus „da" ofertei de 20 de zile a finanţatorului stelist, Cosmin Olăroiu are alţi termeni pentru înţelegerea cu Gigi.

„N-o să stau pe bancă la nici un meci şi nici n-o să merg la fiecare antrenament. Caramarin şi Necula le vor conduce, iar eu le voi superviza când sunt în ţară, pentru că e posibil să mai fiu şi plecat.Nu există nici un obiectiv, dar eu zic că Steaua are şanse să ajungă în finala Cupei. Primul "11" îl vor alcătui secunzii, eu îi voi ajuta cu sfaturi", a punctat Oli.

Antrenorul care a jucat în semifinala cupei UEFA cu Steaua e categoric în privinţa continuării sale în Ghencea.

„Am convenit că nu se pune problema să rămân şi în sezonul viitor. Eu am stabilit deja strategia şi lista de transferuri cu o echipă din Golf. Îl ajut în calitate de prieten, dar atât. În plus, Steaua e echipa mea de suflet", ne-a mai declarat Olăroiu.

A sărbătorit la o miuţă

Înainte de a prelua din nou hăţurile formaţiei din Ghencea, Cosmin Olăroiu s-a gândit să încingă un fotbal pe teren redus alături de prietenii săi.

Ieri, după ce s-a întâlnit cu Gigi Becali şi s-a înţeles asupra condiţiilor revenirii la Steaua, Oli a dat o fugă în Herăstrău, unde a fost surprins de fotoreporterii Click!

Olăroiu a jucat fotbal cu prietenii după ce s-a înţeles cu Gigi Becali

simeon stalpnicul png

Acolo, alături de fosta glorie a Universităţii Craiova, Ilie Balaci, observatorul Paul Cazan, fostul patron al lui FC Naţional, Gino Iorgulescu, unul dintre membrii departamentului tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihail Marian, dar şi alţi prieteni a alergat serios vreme de două ore, încercând să-şi menţină forma, uşor alterată de trecerea anilor.

Scorul n-a fost important, dar mişcarea făcută l-a pregătit pe noul antrenor al roş-albaştrilor să înfrunte din nou aerul tare din Ghencea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net