Primăria Sectorului 2 va ridica 1.500 de apartamente pentru tinerii sub 35 de ani, cu bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, păstorit de Elena Udrea.


Locuinţele, de tip ANL, vor fi construite pe un teren de 4,5 hectare, situat lângă Muzeul Aviaţiei, pe strada Fabrica de Glucoză nr. 2-4. Suprafaţa de teren a fost cedată primăriei de Ministerul Apărării Naţionale, în baza unei hotărâri de consiliu adoptate în luna martie a acestui an.
Edilii au două variante de realizare a ansamblului de locuinţe. Una prevede construirea a 19 blocuri de 8-10 etaje, iar cealaltă se referă la ridicarea a 17 blocuri de 8-10 etaje.

40% dintre apartamente vor fi ocupate de angajaţii Ministerului Apărării Naţionale, 5% de cei ai Serviciului Român de Informaţii şi 5% de cei ai Ministerului de Interne. Banii necesari execuţiei provin de la Ministerul Dezvoltării, însă suma exactă nu se cunoaşte încă.
Edilii sectorului 2 au declarat că Muzeul Aviaţiei nu va fi demolat sau mutat, ci, dimpotrivă, acesta va fi modernizat cu fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană. 
 
Loading...
Citeste tot despre: