Orădenii își caută jumătatea în spatiul virtual, cu ajutorul anunturilor matrimoniale

Ultima actualizare:

Eduard Peiben, un orădean a mărtusit că își caută pe internet jumătatea din cauză că nu are mult timp liber, dar nici bani să iasă în oraș. „Lucrez ca vânzător și nu prea am timp de întâlniri, dar cea mai mare problemă este lipsa banilor. Nu am prea găsit fete din Oradea, iar cea cu care m-am întâlnit, nu mi-a plăcut. Chiar și aic existp riscul să dai peste tot felul de persoane", a spus Eduard.

Citește aici mai multe detalii despre ponturile de agățare pe net

Mediul virtual, propice pentru căutarea unui partener

Pe siteurile de matrimoniale, tinerii, adulții și chiar persoane trecute bine de tinerețe nu se sfiesc să afișeze poze cu ei, în diferite ipostaze, în speranța că își vor găsi perechea potrivită. Siteurile de matrimoniale au început să câștige teren în fața cafenelelor, barurilor sau locurilor publice de socializare. Pentru că nu reușeșc să își găsească persoana potrivită, fie că nu au timp, nu au unde sau nu știu cum, orădenii apelează la anunțurile matrimoniale postate pe internet.  „Dacă ești în căutarea tandreții, sau pe cineva căruia să i te destăinui și să își descarci sufletul, cineva care să te asculte și să te înțeleagă, de ce nu, să te iubeacă, eu sunt aici!!!", este unul dintre anunțurile unui domn, dornic să facă orice pentru compania unei femei. Cele mai multe conțin la final numere de telefon sau id-uri de messenger, unde cei interesați pot să afle mai detalii. Surprinzător sau nu, cele mai multe anunțuri sunt însoțite și de poze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net