Pantilimon: «Nu meritam să iau roşu!»

Ultima actualizare:

Fotbalistul cotat de preşedintele CA Marian Iancu la 8 milioane de euro susţine însă că arbitrul a fost extrem de drastic atunci când a decis să-l trimită la cabine.

„Recunosc, am făcut penalti, dar nu meritam şi cartonaş roşu. Intrarea mea a fost de galben", a mărturisit Pantilimon pentru Click!

Cu greu am rezistat să văd meciul de la marginea terenului. Emoţiile sunt de o sută de ori mai mari decât atunci când esti în iarbă. A fost un sentiment tare neplăcut", a mai precizat fotbalistul.

Portarul care măsoară 2.03 metri înălţime spune că Ajax a fost de departe cea mai tare echipă pe care a întâlnit-o în acest sezon european:"Încă de la tragerea la soţi am bănuit că ne va fi greu de tot cu olandezii, iar pe teren am simţit-o din plin. Sunt puternici rău de tot".

Deşi echipa sa este afară din Europa, Pantilimon vede partea plină a paharului:" Nimeni nu ne dădea nicio şansă când am pornit la drum. Câţi ne vedeau capabili să eliminăm Şahtiorul? Cu toate astea, am crescut de la meci la meci şi chiar dacă nu am avut rezultatele pe care le aşteptam, am acumulat experienţă. Ne va fi de folos în sezonul viitor, sper în Liga Campionilor. Acum nu ne-a mai rămas decât campionatul intern şi trebuie să dăm totul pentru a ne atinge obiectivele".

"Obiectivul nostru a fost în acest sezon să acumulăm experienţă şi asta e valabil şi pentru Pantilimon, care a fost prins pe picior greşit. Mai are de învăţat", Marian Iancu, patron Timişoara

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net