Poliţist de frontieră ucis în judeţul Timiş

Ultima actualizare:

Conform publicaţiei locale on-line Agenda, agentul se numeşte Tiberiu Sârbu şi în zona în care a fost găsit împuşcat anchetatorii au descoperit autoturismul acestuia. Aceeaşi sursă a mai menţionat că, înainte de a se angaja la Poliţia de Frontieră, agentul Sârbu a activat în cadrul Jandarmeriei.

Agentul era în timpul serviciului şi avea asupra lui un pistol Carpaţi, de calibrul 7,62, cu muniţie de război, gasit la circa 100 de metri de locul în care a fost găsit împuşcat. În apropiere s-au mai descoperit autoturismul agentului împuşcat, un baston într-un şanţ şi o cagulă.

La faţa locului s-au deplasat peste 30 de poliţişti care scotocesc strada unde a fost împuşcat colegul lor şi zonele învecinate. S-au făcut filtre de poliţie la ieşirea din oraş.

Conform unor surse din Poliţia de Frontieră, citate de Adevărul, agentul trebuia să îşi facă serviciul în interiorul subunităţii din Sânnicolau Mare şi colegii acestuia încearcă să afle de ce a ieşit acesta din unitate. Locul în care a fost găsit împuşcat agentul este situat la aproximativ 500 de metri de unitatea în care acesta trebuia să se afle.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net