Prima de 20.000 €, o nouă păcăleală a lui Becali?

Ultima actualizare:

Citeşte şi

Gigi Becali a fost de Sfânta Mărie în Albania

«Lui  Ilie i se spunea Ileana!»

Până să ajungă în finală, elevii lui Ilie Dumitrescu trebuie să ajungă în grupe, iar pentru asta Gigi Becali i-a asigurat că vor primi un bonus de 20.000 de euro dacă trec de elveţieni.

Totuşi, latifundarul din Pipera le-a mai promis fotbaliştilor bonusuri substanţiale şi în ultimele două sezoane, însă s-a făcut că uită de ele în momentul în care jucătorii îl întrebau când îşi vor primi banii.

În vara anului trecut, după fiecare calificare succesivă în tururile preliminare din Liga Europa, Gigi Becali nu le-a acordat jucătorilor nici o primă.

"Bonusul financiar e valabil doar dacă vor ajunge în grupe", susţinea latifundiarul. Steaua a ajuns în grupe, Cristiano Bergodi a alcătuit tabelul cu recompense, fostul preşedinte Argăseală l-a semnat, însă jucătorii nu şi-au mai încasat niciodată banii.

Fiecare fotbalist din lot avea de luat între 2.000 şi 15.000 de euro, în funcţie de cât a jucat. "Le dau prima la dreapta! Banii ăia pentru Liga Europa să-i aştepte mult şi bine, îi vor încasa doar dacă iau campionatul", a susţinut ulterior patronul Stelei.

Scandal şi cu prima de Liga Campionilor

În septembrie 2008, după ce echipa se calificase în grupele Ligii Campionilor, doar şase fotbalişti au încasat prima întreagă de 100.000 de euro, pe care Becali le-o promisese tuturor. Adrian Neaga a fost atunci liderul revoltaţilor, el atacându-l pe Gigi Becali în faţa tuturor colegilor, motiv pentru care a şi fost dat afară ulterior de la echipă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net