Primul telefon Windows 7, de la 129 de euro în România

Ultima actualizare:

Terminalul LG E900 Optimus 7 are un ecran tactil capacitiv multitouch de 3,8 inci, procesor de 1 GHz, camera foto de 5 MP cu autofocus, baterie de 1500 mAh, memorie 256 MB ROM şi RAM 512 MB şi GPS integrat.

Funcţia Play-To permite accesarea imaginilor, videoclipurilor şi fisierelor audio, prin orice dispozitiv compatibil DLNA. Astfel, spre exemplu, utilizatorul va putea asculta muzica de pe telefon, folosind propriul sistem audio, sau orice televizor compatibil. Aplicaţia ScanSearch foloseşte noua tehnologie Augmented Reality, utilizatorul având acces la informaţiile relevante prin intrarea într-o lume virtuală, construită prin imagini generate de calculator pentru a accentua percepţia asupra informaţiei.

Noul sistem de operare, construit de la zero de Microsoft, are o multitudine de funcţii noi printre care se numără hub-urile care permit rularea de aplicaţii web şi servicii într-o singură pagină, icoane personalizabile, integrarea XboX Live şi a Zune Media, serviciul de hărţi Bing Maps, Windows Live, Facebook, Microsoft Office Mobile şi serviciul Find My Phone. Funcţia de copy/paste, atât de necesară la un smartphone, nu este încă inclusă în software, însă va fi introdusă sub forma unui update în prima parte a anului viitor, potrivit lui Ballmer. Microsoft va investi circa 400 de milioane de dolari pentru marketingul şi promovarea noului sistem.

Cotă de piaţă diminuată

Microsoft a lansat primul sistem de operare pentru mobile, Windows Mobile, în urmă cu zece ani şi a dominat piaţa până la apariţia terminalului iPhone şi a sistemului de operare Google Android. Microsoft nu a mai reuşit să ţină pasul cu noii competitori şi astfel cota de piaţă, la nivel mondial, a scăzut în prezent la 7%. Cel mai popular sistem de operare pentru mobile la nivel mondial este Symbian, cu o cotă de 40,1%, urmat de Blackberry OS - 17,9%, Android - 16,3%, Apple IOS - 14,7%.Potrivit estimărilor analiştilor, segmentul smart-phone-urilor a prins teren în ultimii ani, astfel doar în acest an se aşteaptă la vânzări peste 250 de milioane de telefoane inteligente.Şi Samsung vor aduce, în România, un telefon cu Windows Mobile 7

Săptămâna trecută și cei de la Samsung au anunțat că vor aduce în România, până la finele anului, un terminal care să ruleze cu sistemul de operare al celor de la Microsoft.  Samsung Omnia 7 are un ecran Super Amoled de 4 inchi, cu un procesor de aplicaţii şi o cameră de 5 megapixeli.

Ecranul principal ce poate fi personalizat include pictograme care afişează update-uri în timp real cu ştiri, întâlniri sau status-uri din reţelele sociale. Memoria sa vine în două variante de 8 sau 16GB. Pe lângă acestea alte două telefoane au mai fost anunțate ca fiind viitoare produse din piața locală: HTC 7 Mozart, HTC HD7.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net