Prinţesa şi antrenorul, nuntă ca-n poveşti - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Suedia a găzduit, sâmbătă, cea mai mare nuntă regală din Europa, din ultimii 30 de ani, cea a prinţesei Victoria cu fostul ei antrenor Daniel Westling.

Povestea de dragoste ca-n basme dintre Victoria şi Daniel Westling a început acum nouă ani. Iniţial, tatăl prinţesei, regele Carl Gustav, s-a opus căsătoriei, însă şi-a dat binecuvântarea anul trecut, după care au şi început pregătirile de nuntă.

La aşa eveniment, şi costurile au fost pe măsură: circa 2 milioane de euro.

Şi nici nu se putea altfel având în vedere că familia regală a avut 1.100 de invitaţi, 5.000 de soldaţi şi 17 formaţii au participat la paradele organizate în capitala Suediei, Stockholm, iar 2.000 de poliţişti s-au ocupat de securitatea evenimentului.

În plus, special pentru eveniment, Palatul Regal a fost împodobit cu 40.000 de trandafiri, garoafe, hortensii şi fire de liliac.

Prinţesa Victoria, în vârstă de 32 de ani, şi-a întâlnit alesul, în vârstă de 36 de ani, în urmă cu aproape nouă ani la sala de gimnastică a acestuia, Master Training, din Stockholm.

Tortul, din bezea, migdale şi ciocolată albă, a fost făcut pe 11 niveluri, a avut o înălţime de 3,3 metri şi un diametru de 1,25 metri.

simeon stalpnicul png

Victoria a purtat o rochie din satin şi mătase, de culoarea fildeşului, având o trenă de 5 metri.Prinţesa a avut pe cap aceeaşi diademă purtată de mama sa, la nuntă, în urmă cu 34 de ani. Buchetul a fost realizat din 16 tipuri de flori.

simeon stalpnicul png

Principesa Margareta şi Principele Radu au reprezentat familia regală a României.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net