Rada: "Penalty-ul Clujului ne-a panicat. Ne-am temut că pierdem punctele"

Ultima actualizare:

"Nu ne-au surprins cu nimic clujenii. M-a surprins puţin că au început fără atacanţi pe teren, am crezut că vor să se închidă, dar asta nu ne convenea. M-am bazat pe tehnicitatea lui Herea, pe viteza lui Frunză. Am vrut să stăm bine pe teren, să nu luăm gol, să jucăm pe contre. Penalty-ul ne-a panicat. Am fost nevoiţi să distrugem jocul, pentru că jucătorilor le era frică să nu piardă din nou punctele printre degete", a spus Rada.

Rapid a câştigat cu 2-1 pe terenul lui "U" Cluj şi şi-a asigura prezenţa în Liga Europa după ce în ultimele două sezoane a absentat din cupele europene.

"La meciul cu Braşovul sper să umplem Giuleştiul. Eu rămân la echipă până la finalul returului şi apoi vom vedea ce va fi. Oricum, voi rămâne în cadrul clubului, chiar în apropierea echipei mari", a mai spus antrenorul giuleşean.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net