Record: a cântat trei ore fără oprire

Ultima actualizare:

    Record: a cântat trei ore fără oprire
Record: a cântat trei ore fără oprire

La doar 11 anişori a scos peste 10 discuri şi a jucat într-o telenovelă. Mai mult, Andra Gogan a cântat, sâmbătă, încontinuu peste trei ore, intrând astfel în Cartea Recordurilor.

Bucureşteanca Andra are un CV pe care poate fi invidios orice „om mare”. Lecţii de canto alături de compozitorul Marius Ţeicu, dans sportiv cu Mihai Petre, filmări pentru o telenovelă împreună cu Anastasia Lazariuc, Liviu Vârciu şi Cosmina Păsărin, participări la reclame radio sau tv. Cu asta se laudă tânăra interpretă, la doar 11 ani.

„Suntem foarte mândri de copiii noştri. Sunt talentaţi şi încercăm prin toate metodele să le oferim ce-i mai bun. De aceea pe Andra o pregătim cu oameni talentaţi şi cunoscuţi, precum Marius Ţeicu şi Mihai Petre. Andra cântă de la trei anişori şi iată că eforturile noastre dau din ce în ce mai multe roade”, ne-a spus Dana Gogan, mama Andrei.

Însă ultima realizare a puştoaicei este şi una dintre cele mai importante: a reuşit să cânte trei ore şi douăzeci de minute, timp în care a interpretat 55 de cântecele pentru părinţi şi copii. Andra nu este însă singura vedetă a familiei Gogan. Şi frăţiorul său, de opt ani, are stofă de artist, dar şi de politician.

Pe lângă multele discuri cu muzică, scoase alături de sora sa, Răzvan are în palmares şi titlul de „cel mai tânăr preşedinte din lume”, acesta fiind cel care l-a înlocuit, la Cotroceni, pentru o zi, pe preşedintele Băsescu.

Cleopatra Stratan, record la trei ani!

Primul copil intrat în Cartea Recordurilor a fost Cleopatra Stratan, care a fost inclusă pentru „cea mai tânără interpretă de succes”.

Decizia a venit după ce Cleopatra a fost desemnată cea mai tânără artistă care a înregistrat un album, care a susţinut concerte live şi cel mai bine plătită. Cea mai de succes melodie a fost „Ghiţă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net