Aflată la egalitate de puncte (46) cu Lille, în fruntea clasamentului din Ligue 1, Rennes pare a scăpa de problemele de efectiv cu care s-a confruntat la ultima etapă.


De marți, antrenorul Frederic Antonetti i-a rechemat la antrenamente pe cei trei accidentați pe care nu a putut conta în meciul câștigat (2-0) cu Lens: Kader Mangane, Yacine Brahimi și Jirès Kembo. Totuși, Apam și Marveaux sunt în continuare incerți, apariția lor în partida de sâmbătă, de la Montpellier, fiind puțin probabilă. Ceea ce nu-i tocmai bine dacă ne gândim că în cele douăsprezece confruntări directe Rennes a obținut doar două victorii și a pierdut de șase ori.

O revenire se va înregistra și în tabăra lui Auxerre, Stéphane Grichting recuperându-se după fractura la mână suferită în meciul amical dintre Malta și Elveția (0-0), din 9 februarie. Apărătorul a fost consultat vinerea trecută, la Dijon, de chirurgul care l-a operat, iar acesta i-a permis să se prezinte la antrenamente. Sâmbătă, el va putea evolua în meciul cu Paris SG.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: