Rijkaard, antrenorul Galatei, se teme de cei doi Cristea

Ultima actualizare:

"Cine ştie ? Poate că o să folosesc o altă echipă cu Dinamo. Avem un joc foarte important cu Fener. N-aş vrea ca partida cu Dinamo să ne strice moralul înainte întâlnirii de sâmbătă", spune Rijkaard.

După ce a studiat mai multe partide ale dinamoviştilor, Frank Rijkaard a nuanţat câteva concluzii: "Am studiat Dinamo. Este o echipă foarte bună, care primeşte gol foarte greu. Din fericire pentru noi am impresia că şi marchează greu în deplasare".

Întrebat ce jucători din Ştefan cel Mare sunt periculoşi pentru formaţia sa, tehnicianul a anunţat că aceştia sunt Andrei şi Adrian Cristea. "Sunt doi jucătorii buni. Îmi plac cei doi Cristea".

Actualul antrenor al turcilor a ajuns pe banca Galatei după ce Gică Hagi a refuzat acest post. "În primăvară, mi se propuseseră două variante de contract. Unul pe trei luni pănă la finele sezonului trecut şi altul pe un an şi jumătate.  Le-am refuzat pe amândouă deoarece proiectul meu se întindea pe o durată mai mare. Performanţele unui antrenor apar cu adevărat abia după două sezoane. În aceste condiţii am preferat să îmi văd de Academie", a explicat Hagi, care în continuare este un zeu la Istanbul.

Regele nu va fi însă prezent la meci, el refuzând invitaţia înaintată de clubul Dinamo. "Am treburi şi nu pot să merg", a declarat Gică pentru Click!. Olandezul Frank Rijkaard a acceptat condiţiile başcanilor turci, semnând un angajament pe două sezoane cu Galata.

Citeşte aici despre meciul Stelei cu Fenerbahce!

Yasmine: «Bateţi-i pe turci»

Yasmine, cunoscuta dansatoare pe muzică turcească, speră ca românii să fie mai buni ca turcii în întâlnirile de azi din Europa League. "Sunt dinamovistă şi sper ca formaţia antrenată de Ion Marin să câştige pe terenul Galatei. Cu Steaua nu am ţinut niciodată, dar vreau să câştige şi ea azi cu Fenerbahce. Să le ţin pumnii ambelor echipe româneşti. Vreau să-i batem pe turci!", a spus dansatoarea din buric, care a acceptat să pozeze pentru Click! cu fularul Stelei şi al lui Dinamo.

«Galatasaray ne va ţine minte!»

Garduri şi plasă pentru dinamovişti. Turcii şi-au luat măsuri de siguranţă sporite şi, în sectorul unde vor sta dinamoviştii, au montat încă un rând de garduri şi o plasă de protecţie care delimitează galeria roş-albă de celelalate zone în care stau fanii lui Galatasaray.

Ganea: "Dinamo e un exemplu pentru toată Europa!". Managerul sportiv Ionel Ganea e şi el la fel de optimist. "Galata ne va ţine minte! Dinamo e un exemplu pentru Europa. Am întors incredibil un 0-3 la Liberec şi am reuşit o calificare istorică. Dacă vom fi la fel de motivaţi, nu cred că o să pierdem cu Galatasaray».

Dragomir şi Neţoiu, în delegaţia "câinilor". Dumitru Dragomir a sosit la Istanbul alături de roş-albi pentru a urmări meciul cu Galata. În avionul "câinilor" s-a aflat şi fostul acţionar, Gigi Neţoiu. Badea, Borcea şi Turcu vor veni şi ei diseară la Istanbul, primii doi din Dubai, acolo unde au negoicat cu Al-Ahli pentru Andone.

O "ţeapă" de 30.000 de euro. Molinero, Tamaş şi Kone au stipulată în contractele de joc o clauză conform căreia ar trebui să primească 30.000 de euro pentru calificarea în grupele Ligii Europei. "Câinii" au ajuns deja la al treilea meci în această competiţie, iar prima care ar fi trebuit virată în august nu a venit nici până azi!

Vezi aici o supergalerie cu cele mai înfocate fane ale echipelor româneşti din Europa!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net