Robert are donator pentru transplant!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Încă un băiat inclus în campanie e la un pas de a-i fi salvată viaţa! După 11 ani de transfuzii de sînge, lui Robert Gherman i-a fost găsit donator compatibil pentru transpalnt de celule stem. Dorel Onaca, fost senator, i-a donat salariul său de consilier.

Nu vă puteţi imagina fericirea care domneşte acum în familia Gherman din Bucureşti, după ce au fost anunţaţi că fiului cel mare i s-a găsit donator compatibil de celule stem!

Dorel Onaca, fost senator de Constanţa, a oferit pentru Robert 6.000 lei, din indemnizaţiile lui de consiler pe care le donează campaniei ”Din inimă pentru copii” de câteva luni. “Sper din suflet ca acest băiat să fie salvat. Faceţi o treabă bună şi de aceea am ales să fiu lîngă voi”, ne-a spus ieri Dorel Onaca.

simeon stalpnicul png

Robert are talasemie majoră (Anemia Cooley) şi de peste 11 ani face transfuzii de sânge ca să trăiască. Este la limită, deoarece corpul uman rezistă doar la un anumit număr de transfuzii.

Am încercat să-l ajutăm încă de la sfârşitul anului 2009 şi un pas important a fost făcut atunci.

Boala se agravase atât de rău încât, pentru a merge la şcoală, Robi ajunsese să facă transfuzii de sânge săptămânal.

Părinţii au făcut tot ce a fost posibil pentru a-şi salva copilul. Au bătut la toate uşile autorităţilor statului şi au obţinut aprobare pentru a ajunge cu băiatul la o clinică din Italia, ca să i se recolteze analize în vederea găsirii unui donator pentru transplant.

27 noiembrie 2009

simeon stalpnicul png

Pe 11 ianuarie 2010, Robi a făcut o transfuzie de sânge înainte de prima plecare în Italia, iar pe 12 ianuarie a împlinit 12 ani.

Colegii de şcoală, din clasa a V-a, împreună cu profesorii, i-au făcut o mare surpriză! La iniţiativa directorului şcolii, copiii au strâns 500 de euro, ca să-i plătească biletele de avion.

Din banii pe care Robert i-a primit în cadrul campaniei „Din inimă pentru copii" (2.000 de euro), a fost asigurată cazarea pentru părinte şi alte cheltuieli.

Acum, ca să plece la clinica Gaslini din Genova pentru transplant (acesta va fi plătit de către stat, pe fromularul E112), va avea nevoie de încă 6.000 de lei.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net