Un bandă de hoţi români a jefuit casele mai multor familii britanice plecate în vacanţă şi a stat în ele mai multe zile, relatează Daily Express.


Banda era formată din şase persoane care au emigrat în Marea Britanie în 2009 şi au început imediat să comită jafuri în Londra şi Hertfordshire, conform Newsin.

Recent, una dintre victime, Lynne Martin, s-a întors acasă după ce fusese internată în spital. Ea şi-a găsit locuinţa distrusă şi excremente şi urină pe mobilă.

Unul dintre membrii benzii, Marin Drăgoi, în vârstă de 41 de ani, a recunoscut că a jefuit 13 case, de unde a furat bijuterii, electrocasnice şi antichităţi. Bărbatul, care este căsătorit şi are doi copii la Bucureşti, a fost condamnat vineri la trei ani de detenţie, din care ar putea ispăşi numai jumătate.

"Este jignitor. Nu îmi vine să cred că ar putea ieşi peste 18 luni pentru ceva atât de îngrozitor. Mi-a distrus viaţa", spune furioasă Lynne Martin.

Ea a povestit că a fost nevoită să se mute, în urma pagubelor de 10.000 de lire sterline provocate de Drăgoi şi de unul dintre complicii săi, Petru Iosub, în vârstă de 31 de ani.

Drăgoi a fost arestat pentru că a jefuit o altă proprietate şi a fost fost pus sub acuzare după ce testele ADN au dovedit că a fost implicat şi în alte jafuri.

Iosub a fost condamnat la doi ani şi jumătate de detenţie în martie.

"Majoritatea găştii este în prezent în arest, deşi o persoană este încă în libertate", potrivit poliţiei.

 
 
Loading...