S-au dezbrăcat pentru a primi haine gratis - VIDEO/FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sute de tineri în lenjerie intimă sau complet goi s-au îmbulzit ieri şi azi la uşile unui magazin Desigual din Barcelona pentru a primi haine de firmă gratis.

Desigual, marca de îmbrăcăminte catalană, a găsit o modalitate inedită de a atrage lumea în magazinele proprii în primele două zile ale campaniei de reduceri de vară, informează La Vanguardia.

Astfel, reprezentanţii companiei au anunţat că toţi clienţii care vor intra goi sau în lenjerie intimă în magazinul de pe strada Passeig de Gracia, din Barcelona, în zilele de 1 şi 2 iulie, vor primi gratis îmrăcăminte semnată Desigual.

simeon stalpnicul png

Fără îndoială, a fost o iniţiativă amuzantă, de care au beneficiat doar cei dezinhibaţi, care se trezesc de dimineaţă şi rapizi, dat fiind că atât ieri, cât şi azi, doar primii 100 au beneficiat de această ofertă. Cu toate acestea, încă de la primele ore ale dimineţii, în faţa magazinului cu pricina s-au format cozi interminabile de oameni dezbrăcaţi, aşteptând ora deschiderii. Evident, nu toţi au avut noroc.

Campania Desigual a coincis cu data majorării TVA-ului cu două puncte procentuale şi cu debutul campaniei de vară a reducerilor, care a adus oferte de până la 70% reducere la unele articole.

Iniţiativa Desigual a avut mare trecere pe facebook şi youtube, internetul fiind mijlocul prin care anunţul despre ofertă s-a propagat în rândul barcelonezilor care au invadat magazinul.

Nu este pentru prima oară când Desigual se promovează prin intermediul nudităţii. Luna trecută, de asemenea a fost folosită deja celebra ofertă Desigual, când tinerii din Madrid şi Barcelona au stat la cozile magazinelor de la orele 2-3 noaptea, pentru a fi siguri de un loc între primii 100 de norocoşi.

Vezi video în adevarul.es

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net