Sergiu Florea se vrea şef de celulă

Ultima actualizare:

Sergiu Florea (20 de ani), judecat pentru omor şi profanare de morminte, a fost mutat împreună cu „bighidiii", cei mai tineri dintre puşcăriaşi aflaţi la prima încarcerare.

La doar câteva zile de la transferul său în Penitenciarul Timişoara, Sergiu a ajuns şef de celulă, reuşind să îi intimideze pe cei opt colegi de cameră.

Acum, el are acces la pachetele celorlalţi deţinuţi şi îi coordonează pe aceştia la muncile zilnice. Studentul măcelar are parte de cel mai bun pat din cameră, lângă uşă, pe care l-a luat de la un alt deţinut.

Sergiu le-a spus colegilor de celulă că îi e dor de Carmen Bejan, tânăra împreună cu care l-a tranşat pe rromul Trifu Schroth.

Citeşte şi:Studenta l-a ucis pe rromul tranşatStudenta acuzată de crima de la Medicină cere mutarea procesului din TimişoaraTimişoara: Amprentele studenţilor ucigaşi nu sunt pe arma crimeiStudentul-măcelar plânge de dorul iubiteiMărturie şoc: ţipetele disperate ale rromului tranşat la Medicină au speriat un studentIpoteză aiuritoare: acneea, de vină pentru «crima de la Medicină»S-a împărţit vina: studenta a ucis pentru că a rugat-o iubitul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net