Sfaturi pentru un preludiu mai incitant

Ultima actualizare:

Leagați-vă  la ochi. Faptul că nu vă puteți vedea adaugă o senzualitate crescută senzațiilor fizice și mângâierilor. Fiori vă străbat, atunci când anticipați atingerile și când vă atingeți efectiv, fără să vă puteți vedea. Dacă partenerul este, de obicei, dominant, leagă-l la ochi – este modul de a echilibra balanța. Dezbracă-l cu gesturi senzuale, lente, folosește petele de trandafir sau uleiuri aromate pentru atingeri aromate. Înainte de a vă cufunda în întuneric, asigură-te că și partenerul vrea să intre în jocul dragostei „oarbe”.

Joacă-te de-a „inaccesibila”.  Joacă, din când în când, rolul femeii greu de cucerit – cu atât mai mult cu cât tu ești contrariul personajului. Fă-ți partenerul să te aștepte, să te roage, îmbracă-te pretențios și incitant,  arborează un aer misterios, ascunde-te, lasă-te căutată. Tachinează-l și retrage-te în ultima secundă. Joacă-te cu imaginația lui, ridică un colț de jupon, coboară-ți, seducător, decolteul. Urmărește reacțiile partenerului, vezi dacă jocul îi place. Pune la bătaie tot arsenalul seducției greu accesibile, creează tensiune sexuală. Când vei „ceda”, în fine, focuri bengale se vor aprinde în dormitor!

Mai multe trucuri găsești pe clickpentrufemei.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net