Poliţiştii din Timiş au stricat afacerea înfloritoare a unor traficanţi de droguri. Pe lângă produsele procurate din Serbia, tinerii aveau o adevărată plantaţie de canabis în Jimbolia.


Cincisprezece percheziţii au avut loc ieri dimineaţă în localitatea de frontieră Jimbolia, unde suspecţii de trafic de droguri, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, îşi plantau drogurile pe o bucată de teren aflată la marginea oraşului.

„Au fost recoltaţi trei saci de plante. Nu ştim exact cantitatea de drog care putea să fie obţinută din aceste plante", a spus comisarul Ştefan Negrilă, şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara.

Poliţiştii au descins în casele celor 12 suspecţi, care aprovizionau piaţa drogurilor din Jimbolia şi Timişoara.

Aceştia au fost duşi pentru audieri la procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Timiş, iar magistraţii urmează să hotărască dacă îi arestează.

Poliţiştii vizează o grupare de traficanţi de droguri, care aduceau o parte din stupefiante din Serbia.

„Este o grupare care se ocupa de distribuirea de haşiş, ecstasy şi marijuana. O parte din droguri erau aduse din Serbia, altele erau cultivate în grădinile suspecţilor. Am confiscat cantităţi mici de droguri de la ei, în afară de ce era pe plantaţie", a mai spus comisarul Ştefan Negrilă.

Loading...
Citeste tot despre: