Şi-au jurat iubire peste cadavrul ţiganului

Ultima actualizare:

"Pentru că o iubeam foarte mult i-am şi spus când îl tranşam pe Trifu că acest cadavru nu va sta în calea noastră. I-am spus că o iubesc, că o voi iubi mereu şi de accea am acceptat să tranşăm cadavrul şi să scăpăm de el", a mărturisit studentul ucigaş de la Medicină.

Carmen Bejan spune într-o declaraţie că au tăiat cadavrul lui Schroth, la jumătate de oră după ce l-au ucis, după ce şi-au revenit din starea de şoc.

"Mi-a spus că mă iubeşte când tăia cadavrul şi eu eram prea speriată. Eu doar am dus un picior al victimei la maşină, iar Sergiu a dus alt picior şi geamantanul cu trunchiul (capul şi mâinile)", a spus studenta ucigaşă.

Pe aceeaşi temă:

Văduva lui Trifu vrea de la studenţii măcelari 130.000 €Studenta l-a ucis pe rromul tranşatStudenta acuzată de crima de la Medicină cere mutarea procesului din TimişoaraDosarul în care Sergiu Florea şi Carmen Bejan, au fost trimişi în judecată conţine şi alte amănunte interesante despre relaţia dintre cei doi, după comiterea crimei.

Tinerii s-au sărutat sub privirile poliţiştilor, în timp ce aşteptau ca judecătorii să le prelungească mandatele de arestare. Ei au descris momentele intime pe care le-au trăit sub ochii poliţiştilor, în luna septembrie, în declaraţiile aflate la dosarul crimei.

"Sergiu a venit lângă mine, m-a pupat, m-a ţinut în braţe, am plâns şi am vorbit destul de mult. Mi-a promis că ne vom putea căsători, că mă iubeşte, că vom face facultatea din închisoare, că vom putea sta împreună 48 de ore dacă ne căsătorim, că vom putea avea şi un copil", a declarat Carmen Bejan.

Mai citeşte:

Timişoara: Amprentele studenţilor ucigaşi nu sunt pe arma crimeiStudentul-măcelar plânge de dorul iubiteiMărturie şoc: ţipetele disperate ale rromului tranşat la Medicină au speriat un studentIpoteză aiuritoare: acneea, de vină pentru «crima de la Medicină»S-a împărţit vina: studenta a ucis pentru că a rugat-o iubitul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net