6 trucuri vestimentare pe care să le înveţi de la Paul Walker

Ultima actualizare:

    paul walker
paul walker

Regretatul actor Paul Walker nu a fost niciodată un model în materie de vestimentaţie însă întotdeauna a dat dovadă de bun gust şi rafinament, făcând mereu o impresie bună pe covorul roşu. Ai putea învăţa foarte multe de la el, asta doar dacă eşti o persoană discretă, care nu face paradă prin ţinute extravagante sau scandaloase. Iată 6 lucruri pe care le-ai putea învăţa din stilul vestimentar a lui Paul Walker.


    paul walker
paul walker

Foloseşte ţinute de culoare neagră Când porţi un costum negru peste o cămaşă neagră, este recomandat să alegi cămaşa în funcţie de materialul din care este confecţionată. Optează pentru materiale fine, sofisticate care te vor pune în evidenţă. În 2009, la premiera filmului „Fast&Furious”, Paul Walker şi Vin Diesel au ales costume închise la culoare, însă Paul a atras toate privirile.


    Paul Walker
Paul Walker

Atenţie la micile accesoriiUnul dintre cele mai bune sfaturi de stil pe care le poţi învăţa de la Paul Walker este folosirea corectă a batistei de buzunar. Când adopţi ţinute casual, este foarte uşor să faci greşeli din punct de vedere vestimentar. De cele mai multe ori, tendinţa este să asortezi bastista de buzunar cu cămaşa, asta din punctul de vedere al texturii şi culorii. Paul Walker a adoptat un alt stil care îţi va sparge tiparele, alegând o batistă de buzunar cu textură dublă, în nuanţa cămăşii dar nu de aceeaşi culoare.


    Paul Walker
Paul Walker

Poartă cu încredere cămaşă din mătase în culori metaliceDacă vrei să porţi o cămaşa de mătase în nuanţe metalice, trebuie să renunţi la alte accesorii. Poartă un costum simplu, închis la culoare aşa cum a ales şi Paul Walker la premieera „2 fast, 2 Furious” din 2003. Este unul dintre cele mai bune trucuri pe care le poţi învăţa de la marele actor.


    Paul Walker
Paul Walker

Un look simplu? Poartă accesorii!În această imagine, Paul poartă o cămaşă simplă, în carouri şi o pereche de blugi. Nimic ieşit din comun. O ţinuţă casual ca oricare alta dar care te va scoate imediat în evidenţă dacă vei purta un accesoriu de lux precum un ceas de mână. 


    Paul Walker
Paul Walker

O cravată subţire, un nod simplu Nu ştii ce cravată să porţi la un anumit eveniment? Alege una subţire şi fă-i un nod simplu. Este un alt sfat vestimentar pe care îl poţi urma cu încredere, avându-l ca model pe Paul Walker. Dacă, dimpotrivă, alegi să porţi o cravată de dimensiuni mai mari, mai lată, atunci merge un nod mai sofisticat.


    Paul Walker
Paul Walker

Poartă cămaşa descheiată la gât Pentru un look degajat şi relaxat, uşor ştrengăresc dar foaret sexy poţi purta cămaşa descheiată la gât la unul, doi nasturi. Este, practic, modul de a purta o cămaşă la un costum fără cravată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net