Caz terifiant în Galați! Tatăl unui bebeluș care a ajuns la spital în stare gravă, având leziuni craniene, este acuzat de tentativă de omor. Bărbatul a susținut că a fost un accident petrecut în somn, însă anchetatorii au ajuns la altă concluzie. Copilul este în continuare în stare gravă. El a fost transferat de la Spitalul de Copii din Galați la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.


Incidentul a avut loc în urmă cu o lună în comuna gălățeană Ghidigeni. Un bebeluș a ajuns în stare gravă la spital, cu leziuni în zona craniană. Tatăl copilului le-a spus polițiștilor că l-a strivit pe bebeluș în somn, din greșeală, scrie Digi24. În urma cercetărilor și după finalizarea expertizei medicilor legiști, anchetatorii au decis să deschidă un dosar penal de tentativă de omor.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 06.06.2021, a unui inculpat, pentru comiterea, în formă agravată, a tentativei la infracţiunea de omor, prevăzută de art. 32 alin. (1) din Codul penal raportat la art. 188 alin. (1) din Codul penal, în referire la art. 199 alin. (1) din Codul penal, cu aplicarea art. 77 lit. e) din Codul penal. Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că, în perioada 07.05-09.05.2021, inculpatul a aplicat lovituri cu mijloace contondente unui membru de familie, minor, şi a cauzat un traumatism cranio-cerebral grav, cu hemoragie cerebrală – intraventriculară, interemisferic, hematom subdural bilateral, fracturi craniene biparietale şi dehiscenţă suturi coronală şi lambdoidă, leziuni care au pus în primejdie viaţa acestuia", au anunțat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

 
 
Loading...