Câştigul de la Loto, coincidenţă incredibilă sau fraudă uriaşă?

Ultima actualizare:

    Numerele câştigătoare  pe 30 decembrie: 8; 35; 4; 28; 40; 22
Numerele câştigătoare pe 30 decembrie: 8; 35; 4; 28; 40; 22

Noroc incredibil? Coincidenţă aproape imposibilă? Fraudă crasă? Asta se întreabă, de 5 zile, milioane de români. Nebunia a pornit după extragerea suplimentară Loto 6/49 de Anul Nou, desfăşurată miercuri, 30 decembrie. Pentru prima oară în istorie, cele două bilete câştigătoare ale marelui premiu au fost jucate la aceeaşi agenţie.

Nimeni nu se îndoieşte că ai nevoie de un munte de noroc ca să câştigi la Loto 6/49. Mai ales când completezi doar variante simple pe bilet. Adică ai o şansă din 13.983.816. Să existe doi câştigători care au jucat tot variante simple este şi mai improbabil. Staţi puţin, că incredibilul abia acum urmează! Două bilete, aceeaşi variantă simplă, zile diferite, aceeaşi agenţie. Credeţi că mai poate cineva calcula care sunt şansele ca acest eveniment să se întâmple? Nici măcar cele mai puternice calculatoare din lume...Şi, totuşi, s-a întâmplat la Găeşti, un orăşel cu mai puţin de 14.000 de locuitori din Dâmboviţa. Miercuri, 30 decembrie, au fost două extrageri la jocul 6 din 49. Cea obişnuită, la care nu s-a înregistrat nici un câştigător. Apoi, a urmat extragerea suplimentară. Şi, urrraaaa, s-a câştigat! Chiar de două ori. Fiecărui bilet câştigător, unul jucat pe 22 decembrie, celălalt pe 24 decembrie la, repetăm, aceeaşi agenţie Loto din Găeşti, îi va reveni un premiu de 16.161.917 lei. Adică aproape 3,6 milioane de euro. Cei doi câştigători vor rămâne, după impozitare, cu puţin peste 3.000.000 de euro fiecare. Pentru că norocoşii (sau norocosul) care au dat matematica şi statisticile peste cap nu şi-au revendicat încă premiile, Click! vă prezintă cele mai vehiculate scenarii.

Câştigătorii: soţ şi soţie

Ambele bilete câştigătoare, jucate la un interval de două zile, au costat 34,9 lei fiecare, au fost completate cu câte trei variante simple la 6/49 şi două numere la Noroc. Reprezentanţii Loteriei nu au confirmat faptul că celelalte două variante (pe lângă cea câştigătoare) ar fi aceleaşi pe ambele bilete. Este posibil ca doi membri ai unei familii să fi jucat o variantă cu numere importante pentru acea familie (variantă ieşită câştigătoare) şi alte două variante cu numere aleatorii.

Un câştigător, două bilete jucate

E posibil ca un singur om să fi jucat două bilete, în zile diferite. Poate numerele ieşite câştigătoare reprezintă ceva pentru persoana respectivă, iar restul variantelor au fost alese aleatoriu.

Coincidenţă aproape imposibilă

Doi oameni care nu se cunosc joacă, din întâmplare, aceleaşi numere. Tot din întâmplare, în acelaşi oraş şi la aceeaşi agenţie. Imposibil? Cine poate şti? Zvonurile sunt, de cinci zile, la ele acasă în Găeşti. Unii susţin că unul dintre câştigători e fost poliţist, iar celălalt, fiul unui instructor auto. Nimeni nu poate însă să-i indice pe cei doi fantomatici câştigători.

Nu puţine sunt vocile celor care au susţinut în ultimii ani că totul este o mare înşelătorie a conducerii Loteriei Române. Faptul că marile premii se câştigă mai ales în ajun de sărbători importante e un argument în acest sens. Cum ar fi fost posibil însă aşa ceva? Un “voluntar” anonim, de undeva din ţară, joacă numerele indicate de cei care trag sforile, contra unui comision “gras”. Poate acel “voluntar” s-a gândit apoi să joace şi el un bilet cu numerele indicate “de sus”.

Marile premii, date de Sărbători

De nouă ori în ultimii zece ani s-a câştigat marele premiu Loto de sărbători, din totalul de 47 de câştiguri la categoria 1.Marele premiu a fost împărţit la mai mulţi câştigători de 5 ori: câte doi fericiţi în anii 2015, 2008, din nou 2008, 2005. În 10 octombrie 2010 au fost trei câştigători ai marelui premiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net