Zona industrială din Constanța a devenit o groapă de gunoi. Zeci de persoane fizice și firme aruncând mereu deșeuri acolo. Cu toate acestea, terenurile din zonă sunt foarte căutate și costă o grămadă de bani.


Potrivit site-urilor de specialitate, preţurile pornesc de la 30.000 de euro şi pot depăşi suta de mii, scrie Replicaonline.ro.

 

De exemplu, un teren intravilan cu o suprafaţă de 600 de metri pătraţi, cu deschidere la drum asfaltat, utilităţi, pretabil pentru construirea unei hale a fost scos la vânzare pe suma de 33.000 de euro, iar un teren cu o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, situat în viitoarea arie de dezvoltare a parcurilor logistice ale Constanţei, ajunge la 90.000 de euro.

800.000 de euro, un teren din zona industrială a Constanței

Conform site-urilor de anunțuri, un  teren situat în in zona industrială a Constanței, cu suprafaţă de peste 45.000 de metri pătrați, cu deschidere la stradă asfaltată şi acces la mijloace de transport, a fost scos la vânzare pe suma de 800.000 de euro.

Amendă de 40.000 de lei pentru pentru gunoaie

Primăria Constanţa i-a sancţionat pe cei care şi-au depozitat deşeurile în Zona Industrială. În toamna anului trecut, un constănțean care își renova imobilul a angajat o societate comercială din Agigea, specializată în transportul deșeurilor provenite din construcții, să îl scape de gunoiul rămas în urma lucrărilor. Angajații firmei respective au aruncat întreaga încărcătură pe un teren din zona Industrială din Constanța. Polițiștii locali l-au amendat pe administratorul societății cu amendă în valoare de 40.000 de lei și l-au obligat să ridice gunoaiele din acel loc.

 

Citește și:

FOTO Cum poţi strica un loc de vis? Faci o groapă de gunoi!

Şi-a transformat apartamentul în groapă de gunoi

 

 

 
 
Loading...