Cine e de fapt indianul fără adăpost găsit de jurnalisti pe străzile din Alexandria. Povestea a luat o întorsătură bizară

Ultima actualizare:

    Ajay Kumar este flămând și nu are unde să doarmăFOTO: Captura impactnews24.ro
Ajay Kumar este flămând și nu are unde să doarmăFOTO: Captura impactnews24.ro

Povestea migrantului Ajay Kumar care a plecat din India pentru un trai mai bun a înduioșat o țară întreagă. Ziariștii din Teleroman l-au găsit pe o bancă din Alexandria, flămând și neîngrijit și i-au dat o mână de ajutor. Însă, se pare că povestea pe care le-a spus-o omul nu a fost reală în totalitate.

Jurnaliștii i-au adus mâncare caldă, haine curate și o pătură. De la el au aflat ca trebuie să muncească pentru că în India ar doi copii de crescut.  Însă, se pare că acesta nu ar avea acasă doi copii și nici nu ar fi căsătorit. Mai mult, bărbatul a refuzat o ofertă de muncă ce includea, pe lângă bani, mâncare și cazare gratis.

Cine este de fapt indianul Ajay Kumar

Unul dintre oamenii de afaceri care i-au întins o mână de ajutor lui Ajay este Gabriel Florea. A fost în cursul zilei de duminică la hotelul unde acesta era cazat şi a stat de vorbă cu el. Aşa a aflat că, de fapt, indianul nu este căsătorit şi nu are copii. Mai mult, susţine că are 38 de ani, dar în actele pe care le are asupra sa scrie că are 42 de ani, scrie Adevărul.ro.

Se pare că omul de afaceri i-a făcut chiar şi o ofertă pentru un loc de muncă, un loc unde primeşte cazare, trei mese şi un salariu de aproximativ 450 de euro lunar. „A zis că se mai gândeşte deoarece, până să ajung eu să vorbesc cu el, a primit şi alte oferte”, relatează Florea. 

El a mai spus că i s-a părut neobișnuit că migrantul a consumat mai mult de trei beri, în timpul discuțiilor, însă a pus totul pe seama traumelor prin care trecuse.

Povestea a luat o întorsătură bizară

Se pare însă că bărbatul se teme de autorități, pentru că, povestește omul de afaceri Gabriel Florea, acesta devenea agitat la auzul cuvintelor „ambasadă” sau „poliţie”.

Florea s-a interesat de soarta migrantului și luni dimineață. Însă acesta dispăruse din hotelul unde era cazat, cu hainele de pe el și cheia de la cameră. A fost găsit mai târziu în stare de ebrietate . Trecătorii au sunat la ambulanță, însă acesta a refuzat transportul la spital.  

El e «tată» pentru 17 copii orfani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net