Cei cinci elevi din Constanţa, acuzaţi că şi-au violat o colegă de 15 ani, au cerut să li se permită să se întoarcă la şcoală. Adolescenţii sunt arestaţi la domiciu, dar vor să poată ieşi din casă.


Un caz încurcat, la Constanţa. În decembrie, imediat după „Balul bobocilor”, cinci băieţi şi o fată de 15 ani au făcut sex, apoi imagini cu scenele de la orgie au circulat pe Internet.

Roxana, fata de 15 ani, a spus mamei că a fost drogată şi violată, dar băieţii spun că a fost sex consimţit şi nu era prima dată că fata întreţinuse relaţii sexuale cu unul dintre ei.

CLIIMA20140321_0102_1.jpg

Roxana se poza goala in casă

Mama fetei, de profesie avocat, a făcut plângere, iar cei implicaţi au fost reţinuţi. În februarie, după arestul preventiv, minorii au primit arest la domiciliu. De când au revenit la casele lor, tinerii au cerut Instanţei să le permită să părăsească domiciliile pentru a merge la cursuri.

CLIIMA20140321_0104_1.jpg

Băieţii spun că fata făcea sex de mai mult timp cu unul dintre ei

CLIIMA20140321_0105_1.jpg

Boieţii se uitatu unul la altul când făceau sex cu Roxana

CLIIMA20140321_0108_1.jpg

Roxana spune că a fost drogata şi violată

La începutul lunii martie, Judecătoria Constanţa a acceptat cererea a doi dintre inculpaţii ce apar în dosarul orgie sexuală cu liceeni de a părăsi domiciliul pentru a merge la cursuri, iar acum alţi doi le-au urmat exemplul.

Sever Tekin A. a depus o solicitare la Judecătoria Constanţa, iar magistraţii au acceptat-o la data de 19 martie. Minorul are voie să părăsească domiciliul strict pentru a se deplasa şi participa la cursurile de învăţământ ale clasei a IX-a C din cadrul Liceului Teoretic Decebal Constanţa.

Al doilea este Flavius Evelin Ş., căruia magistraţii i-au acceptat cererea, la data de 18 martie, de părăsire a imobilului, pentru a se deplasa şi participa la cursurile de învăţământ ale clasei a X-a din cadrul Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu Cumpăna. În cazul lui, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a depus deja contestaţie.

Ceilalţi doi, care deja merg la cursuri, sunt Floris G., ce a fost transferat de la Liceul George Călinescu, la Colegiul Agricol Poarta Albă, pe când Răzvan Claudiu Sîrbu este student în anul II la UMC şi are 23 de ani.

Loading...
Citeste tot despre: