INCREDIBIL! Idilă între Corina Creţu (PSD) şi fostul secretar de stat american Colin Powell?

Ultima actualizare:

Potrivit mai multor publicaţii, între care The Daily Mail, Huffington Post, New York Daily News şi postului american de televiziune Fox News, Colin Powell a răspuns joi unor întrebări din partea site-ului The Smoking Gun.com, afirmând că nu şi-a înşelat soţia -cu care este căsătorit de aproximativ 50 de ani- cu Corina Creţu, în prezent europarlamentar PSD, după ce e-mailuri "de natură foarte personală" au fost făcute publice.

Powell, în vârstă de 76 de ani, a fost nevoit să ofere clarificări despre relaţia sa cu europarlamentarul român Corina Creţu, în vârstă de 46 de ani, scrie adevarul.ro.

Un hacker cunoscut ca „Guccifer” a postat pe pagina sa de Facebook un link către o corespondenţă prin e-mail între cei doi. „Un trădător al patriei”, a scris hackerul pe pagina de Internet a lui Powell , ataşând un link spre mai multe mesaje primite de Powell de la Corina Creţu în perioada 2010-2011.

Corina Creţu îl numeşte pe Powell „dragostea vieţii mele” şi sugerează că scrie despre o poveste de dragoste mai veche, potrivit TheSmokingGun.com, citat de adevarul.ro.

Într-un răspuns la întrebări din partea site-ului, fostul general de patru stele insistă, într-un comunicat, că nu i-a fost necredincios soţiei sale, Alma. „A fost o prietenie care a devenit foarte personală pe e-mail”, a răspus Powell site-ului, citat de adevarul.ro.

„Îmi trimitea fotografii frecvent. Multe fotografii de familie, cu nepoate ale ei, pe care le adoră, de la reuniuni de familie, de la şedinţe oficiale de lucru, de la căsătorie şi nişte poze în costum de baie. Niciodată nimic nepotrivit”, a subliniat el.

Powell a declarat că a cunoscut-o pe Corina Creţu în urmă cu zece ani, în timp ce era secretar de stat al fostului preşedinte George W. Bush, iar ea era purtător de cuvânt al preşedintelui României Ion Iliescu.

El subliniază că s-au întâlnit personal „o dată sau de două ori” în ultimii opt ani.

Poweel a adăugat că, după ce a părăsit Departamentul de Stat în ianuarie 2005, a păstrat legătura cu Creţu prin e-mail şi i-a „oferit frecvent sfatul în legătură cu planuri de a găsi un post la ONU sau alte organizaţii internaţionale”, adaugă publicaţia.

Citeste mai mult

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net