Îngrijitorul atacat de tigru spune că nu a zgândărit animalul, ci a vrut să bea apă cu furtunul de lângă cuşcă

Ultima actualizare:

Bărbatul sfâşiat de un tigru de la Grădina Zoologică Braşov, săptămâna trecută, este tatăl unui băiat de 17 ani şi a rămas fără braţul drept. El spune că a fost atacat din senin de animal.

Bărbatul a povestit că după ce a făcut curăţenie în ţarcul leilor a vrut să bea nişte apă de la un furtun, care se afla în imediata apropiere a cuştii tigrilor. S-a aplecat după furtun şi atunci animalul l-a atacat.

„Astea nu sunt animale cu care să te joci cum a zis directorul, că m-am jucat cu el. Nu-s copil de 3 ani ca să nu-mi dau seama ceea ce se poate întâmpla, să mă joc cu un animal. Tigrul a venit exact ca fulgerul, m-a prins pe neaşteptatede braţ. Nu mi l-a smuls, dar practic mi l-a franjurat, mi l-a terminat. Tigrul nu a putut să rupă cu gura şi atunci a tras cu ghearele, degeaba îl lovea colegul meu în cap, că nu aveam ce să-i facă“, spune Marinel Cantoreanu, citat de brasovultau.ro.

Bărbatul este originar din Petroşani şi are un fiu de 17 ani. A lucrat mulţi ani la mină, iar după ce a fost disponibilizat a venit la Braşov să caute de lucru.

Era asistat social şi primea 125 de lei pe lună în schimbul unei munci în folosul comunităţii.

Starea de sănătate a bărbatului este acum stabilă şi s-a eliminat pericolul unei infecţii. Pacientul va mai avea însă nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net