După ce a scăpat de povara cârmei ţării, Traian Băsescu (63 de ani) îşi petrece majoritatea timpului în familie, alături de soţie şi nepoţi. Luni seară, fostul preşedinte şi-a luat nevasta la braţ şi au mers împreună la un film, după zece ani. Cuplul prezidenţial a fost însoţit şi de o armată de sepepişti.


Plimbări cu nepoţii, vacanţe la munte şi ieşiri în oraş cu soţia. Acestea sunt activităţile principale de pe agenda de lucru a fostului preşedinte al ţării. Traian Băsescu a participat, luni seară, la premiera filmului “De ce eu?” regizat de Tudor Giurgiu. Lungmetrajul prezintă cazul morţii misterioase a procurorului Cristian Panait, fost coleg al premierului Victor Ponta. Aşa cum era de aşteptat, fosta Prima Doamnă a ţării a arătat impecabil într-un compleu elegant în culorile negru şi mov. Din motive neidentificate încă, în sala aflată în Palatul Naţional al Copiilor, unde rula filmul, s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică. Şi nu o dată, ci de două ori! Astfel că ofiţerii SPP care-l păzesc pe fostul preşedinte au intrat în alertă când sala a rămas în beznă. Din fericire, totul s-a remediat cu ajutorul unui generator, iar difuzarea filmului a continuat.

La ieşire,  Băsescu a declarat că nu mai văzuse un film dinaintea primului său mandat, adică de mai bine de zece ani.

Fostul preşedinte tot nu s-a mutat din Vila Lac 3

base2.jpg

basescu, film, spp, vila lac
După ce a plecat de la film, Băsescu a mers la Vila Lac 3
Foto: Caps

După terminarea filmului, Traian Băsescu a pornit spre casă. Coloana de maşini s-a oprit tot în faţa Vilei Lac 3, semn că fostul preşedinte încă locuieşte în casa care l-a găzduit timp de zece ani, cât a stat în fruntea ţării. Băsescu trebuia să părăsească vila în maximum 60 de zile de la încheierea mandatului prezidenţial, adică până la 21 februarie. Guvernul i-a atribuit casa în care a locuit Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman. Imobilul situat în cartierul Primăverii e tot numai un şantier, pentru că muncitorii lucrează la renovarea ei de două luni, aşa că Băse mai are de aşteptat până se va muta în casă nouă. 

casa.jpg

basescu, film, spp, vila lac
Casa din Primăverii, primită de la Guvern, e într-o stare deplorabilă
Foto: EVZ
 
 
Loading...