Om de afaceri reţinut când dădea mită 15.000 de euro

Ultima actualizare:

Pasiunea pentru motoare îl măcina, după ce îi fusese ridicat carnetul de conducere. În plus, a băut cât a putut, până la o concentraţie de 1,23 mg alcool/ litru în aerul expirat.

Daniel Vârgolici, în vârstă de 39 de ani, om de afaceri din Bucureşti, motociclist de performanţă, a fost prins la volan deşi are permisul anulat şi se afla sub influenţa alcoolului, informează Mediafax. A fost reţinut de procurorii DNA după ce a fost prins când îi dădea bani poliţistului care l-a prins în trafic şi căruia îi promisese 15.000 de euro.

Conform DNA, luni, omul de afaceri a promis suma de 15.000 de euro unui subofiţer care lucrează la Biroul Rutier de la Poliţia municipiului Buzău (denunţător în cauză), pentru ca acesta să nu întocmească formalităţile legale de constatare a infracţiunilor săvârşite de el la regimul circulaţiei, scrie Mediafax.

Bărbatul, Daniel Vârgolici, în vârstă de 39 de ani, fusese prins la volanul unei maşini, în noaptea de 5 spre 6 mai, la Buzău, în condiţiile în care avea permisul de conducere anulat şi era sub influenţa băuturilor alcoolice.

âDupă două zile, Vârgolici i-a dat poliţistului 1.800 de euro şi 1.000 lei, promiţându-i acestuia că ulterior îi va da şi diferenţa de bani până la 15.000 de euro. Bărbatul a fost prins în flagrant când dădea banii şi a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de dare de mită, iar joi este dus la Tribunalul Prahova cu propunerea de arestare preventivă.

Daniel Vârgolici practică motociclismul de performanţă, iar potrivit unui site de profil el a intrat în lumea motocicliştilor în anul 2005, practicând motociclism de viteză pe aeroporturi, în cadrul Federaţiei Române de Motociclism, informează Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net