Este de admirat dorința fetei de a își relua viața ca și când nu ar fi fost violată până la leșin de șapte bărbați. Raluca M., 18 ani, a ratat sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat pentru că suferințele au fost prea mari, dar a încercat în sesiunea a doua. Din păcate, a fost respinsă și îi trebuie mult curaj să își reia viața normală.


În ziua în care bestiile din Văleni şi-au primit sentinţele, în total 46 de ani şi 8 luni de puşcărie, Raluca M. dădea prima probă la Bac, la un liceu din Vaslui.

Fata şi părinţii ei nu s-au mai întors în sat, de teama rudelor şi a prietenilor violatorilor care n-au contenit să-i ameninţe și s-au mutat în orașul Vaslui, departe de orice amintire dureroasă.

Raluca s-a prezentat la toate probele de examen, dar nu a fost suficient de bine pregătită.

La probele de competență a obținut calificative minime de trecere, ”începător”, iar la probele scrise abia s-a descurcat. A luat 5,00 la Română, 1,80 la Matematică și 3,00 la Geografie. Media generală a fost 3,26.

Pentru a promova examenul, îi trebuia minimum 5,00 la toate probele și media generală peste 6,00.

Oricum, Raluca are deja calificarea de coafeză, obținută la liceu, și va putea lucra, iar probele picate acum la Bac le poate da oricând.

violatori_vaslui.jpg

violatori vaslui
Cei şapte tineri condamnaţi pentru viol: Bogdan Boicu, Silviu Burada, Paul Burlacu, Ionuţ Surleac, Petrică Bolboceanu, Alina Rotaru şi Silviu Avadanei
Foto: adevarul.ro

Click! spune

Eleva de 18 ani din Vaslui a fost violată de şapte tineri în noiembrie 2014. Ea a fost acostată de unul dintre ei, dusă pe un câmp şi obligată să le satisfacă toate poftele sexuale. Fata originară din Muntenii de Sus, un sat aflat la 5 km de Vaslui, făcea naveta la un liceu din oraş. Învăţa după-amiaza şi mergea acasă cu autobuzul de 18.30.

În data de 10 noiembrie 2014 a terminat cursurile mai devreme cu o oră şi a mers în parc, să stea pe o bancă, până vine autobuzul.

Aici a fost acostată de Silviu Burada (21 de ani), pe care îl cunoştea şi care s-a oferit s-o ducă acasă cu maşina. Cu el mai era Paul Burlacu (28 de ani). Fata a acceptat, fără să bănuiască ce va urma. A fost dusă pe un câmp, unde au fost chemaţi încă cinci tineri: Silviu Avadanei (22 de ani), Petrică Bolboceanu (23 de ani), Ioan Surleac (20 de ani), Alin Dumitru Rotaru ( 18 ani) şi Ionuţ Bogdan Boicu (21 de ani).

viol_vaslui_violatori.jpg

viol vaslui violatori
Cei şapte tineri au primit pedepse cu executare pentru violul fetei de 18 ani din Vaslui
Foto: adevarul.ro

Aici Silviu Burada a dezbrăcat-o şi a obligat-o să facă sex cu toţi. „Am început să plâng, iar el a început să ţipe la mine. L-am rugat să mă ducă acasă, însă a spus că nu voi pleca de acolo până nu voi întreţine relaţii sexuale cu toţi”, a mărturisit eleva de 18 ani, potrivit adevarul.ro.

Ea a declarat anchetatorilor că Silviu Avadanei a fost al doilea agressor: “Avadanei Silviu m-a trântit în genunchi şi m-a obligat să-i facă sex oral. Apoi, cu forţa, am întreţinut relaţii sexuale normale şi anale, până mi-am pierdut cunoştinţa”.

În timpul violului, fata a leşinat de două ori, iar derbedeii au crezut c-o trezesc dacă toarnă alcool peste ea. În tot acest timp, părinţii fetei au sunat-o de 60 de ori, speriaţi că fiica lor nu a ajuns acasă.

 
 
Loading...