Un profesor din București a ajuns viral pe Internet, după ce și-a pierdut cumpătul în timpul orelor. Cadrul didactic a reacționat violent, însă nu față de elevii care l-au scos din minți, ci față de el însuși.


Nereușind să își disciplineze clasa, acesta a renunțat să mai încerce și a început să-și dea pumni și palme în cap. Apoi și-a strâns lucrurile, iar în drum spre ieșirea din încăpere și-a izbit catalogul de cap cu putere.

Un profesor din București a ajuns viral pe Internet, după ce și-a pierdut cumpătul în timpul orel

Reacția șocantă a profesorului a fost filmată de unul dintre elevi cu telefonul. Imaginile au ajuns să fie distribuite în masă pe o rețea socială, unde videoclipul a fost încărcat cu descrierea „Între timp, printre liceele din București”.

În comentariile din dreptul filmulețului, care a strâns aproape 150.000 de vizualizări, mai multe persoane au scris că îl recunosc pe profesor. „Îl cunosc pe acest profesor... și tot timpul a fost luat în bătaie de joc de către elevi... pur și simplu a ajuns într-o stare foarte proastă din cauza elevilor”, a scris un utilizator. „Este profesorul Moșneguțu, așa îi zice, și predă la liceul Dimitrie Gusti”, s-a mai sesizat cineva.

 
 
Loading...