Sechestrată şi violată de soţ, în ziua divorţului

Ultima actualizare:

    Angelica Balaş spune că  bărbatul a ameninţat-o că o taie bucăţi şi că mai bine îşi ucide propria fetiţă decât s-o piardă la divorţ
Angelica Balaş spune că bărbatul a ameninţat-o că o taie bucăţi şi că mai bine îşi ucide propria fetiţă decât s-o piardă la divorţ

Angelica Balaş (32 de ani) trăieşte de jumătate de an un adevărat calvar. Soţul ei a bătut-o, a umilit-o şi a siluit-o să întreţină relaţii sexuale. A intentat divorţ şi-n ziua în care credea că va scăpa de bărbatul violent, acesta a răpit-o din faţa judecătoriei şi a batjocorit-o din nou.

În urmă cu două zile, Angelica Balaş a plecat de acasă cu gândul că judecătorii vor pronunţa divorţul pe care l-a intentat în martie 2015 şi fostul partener de viaţa, Vasile Dănuţ Balaş, va deveni doar o amintire urâtă. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani,  nu a agreat niciodată ideea despărţirii, aşa că-n ultimele luni a bătut-o şi a violat-o de nenumărate ori. Sătulă de tortura fizică şi psihică, femeia a fugit de acasă, dar fetiţa ei în vârstă de patru ani a rămas la acesta.

La audieri, agresorul a declarat că nu a încălcat ordinul de restricţie pentru că acesta intra în vigoare abia vineri
La audieri, agresorul a declarat că nu a încălcat ordinul de restricţie pentru că acesta intra în vigoare abia vineri

“M-a ameninţat că mă taie bucăţi şi mi-a spus că mai bine îşi ucide propria fetiţă decât s-o piardă la divorţ”, a declarat victima potrivit tion.ro. Tânăra mai povesteşte că ar fi depus şi mai multe plângeri la poliţie, însoţite de certificate medico-legale, dar oamenii legii nu au luat nici o măsură. Ea a prins curaj când a văzut povestea Georgianei, fata din Timişoara, care a fost torturată de iubitul gelos 22 de ore.

Angelica  a cerut ordin de restricţie şi i-a luat copilul. Joi dimineaţă, cei doi s-au întâlnit în faţa tribunalului din Lugoj, iar bărbatul a convins-o să intre puţin în maşină, să discute ceva. Individul a început s-o bată, apoi a dus-o cu forţa, în zona de agrement de lângă lacul Surduc, unde a şi violat-o. De la Surduc, bărbatul s-a îndreptat spre Timişoara, spre sediul unui notar public, pentru a o forţa pe aceasta să semneze anularea ordinului de restricţie.

Numai că femeia s-a baricadat în toaletă şi a cerut ajutor. Angelica a ajuns la spital plină de vânătăi, iar bărbatul a fugit. Poliţiştii l-au găsit vineri dimineaţă (25 septembrie) şi l-au dus la audieri. Individul era în casa mamei lui, din Lugoj. Procurorii urmează să decidă dacă îl prezintă pe agresor instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

O altă lugojeancă bătută de iubitul gelos

Georgiana s-a ales cu trei coaste rupte, răni la ochi şi părul i-a fost smuls din cap
Georgiana s-a ales cu trei coaste rupte, răni la ochi şi părul i-a fost smuls din cap

Cazul Georgianei, o tânără de 26 de ani, din Lugoj, a îngrozit o ţară întreagă. La începutul lunii septembrie, fata a fost sechestrată 22 de ore de iubitul gelos şi bătută cu bestialitate. “Monstrul” a călcat-o pur şi simplu în picioare, a aruncat-o de pereţi şi i-a smuls părul din cap. Fata s-a ales cu  trei coaste rupte,  răni la ochi, iar corpul era plin de vânătăi. Agresorul, Adrian Claudiu Bajusz, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile şi riscă ani grei de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net