Spune că a ucis o tânără, dar nu-l crede nimeni!

Ultima actualizare:

    Adrian Pop  (31 de ani)  este cercetat  în libertateFoto: Pro TV, Ziar de Cluj
Adrian Pop (31 de ani) este cercetat în libertateFoto: Pro TV, Ziar de Cluj

Halucinant! S-a predat, după 14 ani, că ar fi comis o crimă, dar poliţiştii din Cluj l-au trimis acasă şi l-au chemat a doua zi. După ore de audieri, timp în care a povestit, cu lux de amănunt, cum a omorât o tânără, procurorii l-au lăsat, din nou, în libertate. Spun că declaraţia lui nu e suficientă şi, mai mult, au băgat deja un om în puşcărie în acest caz.

În dimineaţa de 9 martie 2001, o crimă îngrozea locuitorii dintr-un cartier clujean. Eva Andreea Demeter, o tânără de 21 de ani, era găsită, în liftul blocului, fără suflare, într-o baltă de sânge. Fata se întorsese acasă în jurul orei 2.00 noaptea, după ce sărbătorise, în oraş, ziua surorii ei. În scara blocului a fost atacată de un bărbat, bătută, jefuită şi lăsată să moară.

La scurt timp, oamenii legii l-au găsit vinovat pe Florin Manuel Bodrog şi l-au condamnat la 19 ani de închisoare. De atunci, omul strigă din spatele gratiilor Penitenciarului Gherla că este nevinovat. El a recunoscut că a tâlhărit-o pe Andreea, dar susţine sus şi tare că nu a omorât-o. Mai mult, a deschis un proces împotriva celor care au instrumentat cazul şi îi acuză că l-au obligat să recunoască crima.

Surpriza a venit însă duminică seara, când un tânăr de 31 de ani a mers la poliţia Cluj-Napoca să spună că Florin Bodrog stă, de 12 ani, nevinovat în puşcărie.

A uitat anul în care a comis crima

Andreea Demeter a fost  găsită moartă, în 2001,  în liftul blocului în care locuia
Andreea Demeter a fost găsită moartă, în 2001, în liftul blocului în care locuia

Adrian Pop susţine că el este adevăratul criminal şi că, după 14 ani de remuşcări, vrea să se predea şi să-şi ispăşească pedeapsa. ”Am fost distrus, nu am putut să dorm, visam că mă urmăreşte poliţia. Nu mai pot trăi aşa!”, a spus Adrian.

Mai mult, el a povestit cu lux de amănunte cum s-a petrecut crima. “În 2003 sau 2004, nu mai ţin minte bine anul, am omorât o tânără. Mă certasem cu iubita şi am ieşit să mă plimb, să mă mai liniştesc. În faţă mi-a apărut o domnişoară. Nu cred că a durat două minute şi am intrat după ea în scară. Fata avea cam 1,60 - 1,70 şi era slăbuţă. Avea peste 20 de ani. Am intrat după ea în bloc şi am început să o lovesc cu pumnii, i-am luat geanta, a căzut jos şi am fugit. Am găsit 160.000 de lei şi un telefon Alcatel”, s-a confesat Adrian.

Câteva zile mai târziu, a citit în ziare că tânăra fusese găsită moartă. Nu se aştepta să nu fie prins atâţia ani. Adrian e convins că amprentele lui erau peste tot la locul crimei şi le cere acum poliţiştilor să îl aresteze. Oamenii legii nu l-au luat însă în serios. Duminică seara, când a mers să se predea, l-au trimis acasă şi l-au chemat abia a doua zi. Apoi, după ore întregi de audieri, au decis să-l cerceteze în libertate. Ei spun că o simplă declaraţie nu este de ajuns şi că vor continua cercetările. Au mai multe semne de întrebare. Crima a avut loc 2001, dar Adrian a spus că a comis-o în 2003. Mai mult, ambii indivizi susţin că au intrat după fată în scară şi i-au furat geanta.

A făcut 12 ani de închisoare pe nedrept

Marcel Ţundrea a murit  la trei ani de la eliberare
Marcel Ţundrea a murit la trei ani de la eliberare

Marcel Ţundrea a executat o pedeapsă de 12 ani, în Penitenciarul Codlea, fiind acuzat că a violat şi a omorât o copilă de numai 14 ani. Fapta a avut loc în 1992, iar de atunci, el a făcut nenumărate demersuri pentru a arăta că este nevinovat. A fost însă pus sub acuzare şi condamnat la 25 de ani.

Un test ADN realizat în anul 2004 a evidenţiat faptul că nu Marcel Ţundrea a fost autorul violului. Astfel, el a fost eliberat. Marcel Ţundrea a murit pe 18 ianuarie 2007, nu înainte de a le spune anchetatorilor că adevăratul criminal este Gheorghe Avram, un bărbat din acelaşi sat.

Testele ADN au confirmat spusele lui, iar în martie 2012, Avram a fost condamnat la 25 de ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net