De-a râsul-plânsul!Un bărbat din Suceava a mâncat într-un restaurant, apoi a sunat la 112 să reclame că localul este deschis. Probabil nu se aștepta ca și el să își primească o amendă de la Poliție.


Weekend-ul trecut, un bărbat din Suceava a sunat la 112 la ora 1:00 noaptea să reclame că un restaurant situat chiar în fața Poliției Județene era deschis, iar mai multe persoane se aflau în interiorul localui, relatează obiectivdesuceava.ro.

Poliția a constata că la fața locului erau mai multe persoane pe terasă, iar în interior, prin geam, au fost văzute aproximativ 10 persoane care mâncau și consumau băuturi alcoolice. Cu toate acestea ușa restaurantului era însă încuiată. Oamenii legii l-au sunat pe reclamant, iar acesta a confirmat că inclusiv el fusese în interiorul restaurantului.

Poliția a decis să-l amendeze cu 500 de lei pe reclamant, pentru că era afară după ora 23:00 fără declarație pe proprie răspundere care să justifice prezența în exteriorul locuinței. Cu aceeași sumă au fost sancționate și persoanele aflate pe terasă. Administratorul restaurantului a fost amendat cu 1.000 de lei.

 
 
Loading...