Vacanţă la Costineşti, de 1 Mai, la doar 89 de lei!

Ultima actualizare:

    1.000 de turişti  pot beneficia  de oferta BTT
1.000 de turişti pot beneficia de oferta BTT

Mai sunt câteva zile până la minivacanţa de 1 Mai şi românii, mai ales tinerii, îşi fac planuri de distracţie. Şi unde să te distrezi mai bine de joi până duminică dacă nu la Costineşti, staţiunea de la malul mării unde muzica se aude până-n zori.

Staţiunea Costineşti. Muzică, dans, tineri şi preţuri pe măsură. Dacă nu te-ai hotărât încă unde să petreci minivacanţa de 1 Mai, mai ales că guvernanţii au decretat şi 2 mai zi liberă, Click! îţi recomanda oferta specială lansată de Biroul de Turism pentru Tineret (BTT). Tradiţionalul concept de "1 mai la mare" este anul aceasta accesibil tinerilor şi nu numai, datorită tarifului special de 89 de lei/persoană, în care este inclusă cazarea în perioada 1-4 mai 2014, în hotelurile şi vilele de 2* şi 3* din Costineşti.

Cei interesaţi să petreacă aceste zile pe malul mării, la soare, distracţie, împreună cu prietenii, pot accesa site-ul www.btt.ro şi pot opta pentru una dintre locaţiile cuprinse în ofertă. Printre acestea menţionăm: hotelurile Forum, Azur, Belvedere, vilele Haris, Păun, Vila del Mar, Casa Duca şi Complexul Turistic Foişor.

Gradul maxim de ocupare pentru o cameră este de 2 persoane, oferta nu se aplică în regim single şi este valabilă în limita celor 1.000 de locuri disponibile. Tariful nu include mic dejun.

Iată ce spectacole şi jocuri de plajă vă aşteaptă în «Zilele Tineretului»

Trupa Steps va dansa sâmbătă

Trupa Steps va  dansa sâmbătă
Trupa Steps va dansa sâmbătă

Nu rataţi zilele de distracţie care vă aşteaptă pe Litoral. Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) va organiza o serie de activităţi la Costineşti, sub genericul Zilele Tineretului.

- Vineri, 2 mai, va fi organizat un spectacol de 3 ore, la care vor participa mai multe trupe aparţinând Caselor de Cultură ale Studenţilor din Bucureşti, Craiova, Iaşi, Timişoara. Iată ce formaţii vă vor încânta: Truveri, formaţie teatru, formaţie folk, formaţie rock, Moldovia Folk, artişti solo, MusicHall, Teatrul Thespis.

- Sâmbătă, 3 mai, Casele de Cultură ale Studenţilor din Ploieşti, Sibiu, Braşov, Piteşti, Cluj şi Complexul Cultural Sportiv Studenţesc “Tei”  vor susţine încă un spectacol de 3 ore. Formaţiile pe care le veţi vedea sunt: Moft, Academic Authentic, Steps. Trupa de umor “Bacteria H” va stârni hohote de râs, iar trupa de dans  “StarFix” va ridica în picioare audienţa. În toate cele patru zile, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş va organiza sporturi şi jocuri de plajă.

5 paşi să-ţi faci rezervare

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net