Soprana Amelia Antoniu şi-a revenit din comă!

Ultima actualizare:

    Amelia Antoniu. Foto: România Liberă
Amelia Antoniu. Foto: România Liberă

Starea de sănătate a prim-solistei de la Teatrul Naţional de Operetă,  infectată, luni, în Spitalul CFR2, ca urmare a unei intervenţii chirurgicale uşoare, s-a ameliorat, aceasta putând comunica în scris cu medicii şi familia.

Soţul sopranei Amelia Antoniu a declarat că Amelia a reuşit să comunice, prin scris, şi a spus că îi este foame şi sete, informează Adevărul.

"Acum ea vede, dar nu poate, încă, să vorbească", a mai spus avocatul Antoniu.Soţul Ameliei şi mama ei se roagă în biserica din curtea Spitalului Universitar. Colegii Ameliei Antoniu, de la casieră, până la directorul Operetei, vin în continuu, la spital, pentru a afla veşti şi a o susţine pe artistă.

"Starea Ameliei Antoniu este într-o uşoară ameliorare, poate comunica, scrie pe hârtie. După amiază colegii mei o să încerce să o detubeze experimental pentru a vedea dacă poate respira singură, dacă poate menţine nivelul de oxigen în sânge", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar.

Cealaltă pacientă, tot în stare gravă

Din păcate, Alice Preda, cealaltă pacientă care se luptă cu moartea, nu dă semne de revenire. Mama Alicei a declarat că trebuie începută o campanie publică împotriva actelor irsponsabile care se petrec în sistemul medical şi care au cele mai dramatice consecinţe.

Soţul Alicei Preda era mult mai descurajat. "Nu s-a înregistrat nicio schimbare în starea Alicei", a spus el, în umă cu câteva minute. "Singura veste bună este că încă trăieşte", a mai spus, cu amărăciune Gabriel Preda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net