Sora cea mare e sinceră: «Mi-am pus silicoane să mă încapă rochiile lui Crudu» VIDEO

Ultima actualizare:

Imediat după intervenţie, Ani regreta alegerea făcută, din cauza durerilor insuportabile, însă, cu trecerea timpului şi cicatrizarea operaţiei, blonda şi-a dat seama că a fost o alegere mai mult decât inspirată şi că a meritat să îndure chinurile de după.

Deşi poate părea bizar, Ani nu a apelat la această operaţie estetică pentru a înnebuni bărbaţii, ci dintr-un motiv ceva mai neobişnuit.

„Mi-am pus silicoane ca să pot încăpea în toate rochiile Danielei", a declarat frumoasa blondă pentru emisiunea „Clubbing Report", de pe www.click.ro.

Ani şi Daniela sunt două surori model, care au reuşit performanţa de a nu se certa niciodată, chiar dacă mezina este foarte dezordonată acasă.

„Ne-am mai ciondănit noi din prostii, dar niciodată nu ne-am certat şi nici nu am avut ceva de împărţit. Totuşi, când Daniela vine acasă, e haos total. Îşi aruncă hainele în toate direcţiile şi eu strâng după ea", ne-a spus Ani.

Legat de scandalul recent cu Leo de la Strehaia, Cruduţa şi-a asumat vina. „Ăsta e cel mai mare păcat al meu de până acum".

Bruneta a ieşit  basma curată din scandalul cu Leo de la Strehaia şi s-a împăcat cu fostul ei iubit

Chiar dacă a fost pe punctul să calce strâmb cu Leo de la Strehaia, Daniela Crudu a reuşit să-i înmoaie inima fostului iubit, Mucifer, care a reprimit-o în patul lui.

"M-am împăcat cu Mucifer. Suntem fericiţi. Fără el nu mă mai regăseam!", a declarat bruneta în exclusivitate pentru Clubbing Report.

Chiar dacă scandalul cu Prinţul ţiganilor a costat-o scaunul de asistentă de la matinalul "Neaţa cu Răzvan şi Dani", bruneta a fost salvată pe ultima sută de metri de Dan Capatos, care a considerat că este destul de păcătoasă pentru a o angaja la emisiunea sa.

"Nu mi-e frică de concurenţă. Evident, Bianca are mai multă experienţă ca mine,. Eu sunt mai mică aşa, dar mă voi descurca ca asistentă la Un show păcătos", ne-a mai spus Daniela.

Ea a fost prezentă miercuri seara la o prezentare în club Princess împreună cu sora sa, Ana Maria, proaspăt siliconată. Surpriza, la acelaşi eveniment a venit şi prietenul lui Leo de la Strehaia, Marius Televijăn, care o susţine în continuare pe Daniela în scandalul cu Prinţul ţiganilor.

"Leo a greşit. Nu trebuia să se comporte aşa cu Daniela. El a fost lovit în orgoliu. Eu nu i-am dat 1000 de euro Danielei să fie cu mine. Nu e adevărat ce a zis el", ne-a declarat acesta.

Citeşte şi:

Daniela Crudu: «Leo de la Strehaia mi-a făcut un bine!»

Daniela Crudu a părăsit „Neatza cu Răzvan şi Dani” - VIDEO

Crudu rămâne la Antena 1! A luat-o Capatos!

Bianca Drăguşanu către Leo de la Strehaia: “Eu nu am nicio vină că tu eşti un dobitoc”

Leo de la Strehaia: "Daniela nu mai văzuse atâţia bani în viaţa ei"

Leo de la Strehaia: „Am cunoscut multe femei, dar Daniela e o japcă”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net