Spune ce zodie eşti ca să-ţi spun cum faci sex! - FOTO

Ultima actualizare:
1 horoscope jpg jpeg

Pentru a descifra misterul dintre cearşafurile tale sau pur şi simplu pentru a afla mai multe despre comportamentul erotic al partenerului tău nu trebuie decât să te delectezi cu ponturile oferite de Seasonsindia.com.

Berbec

Pentru această zodie, sexul este ca o vânătoare. Berbecul este un amant neînfricat, ale cărui performanţe pot dura o noapte întreagă. De aceea este  foarte pretenţios în privinţa partenerului. Îşi doreşte să fie cu cineva capabil să-l satisfacă şi care să nu fugă în momentul în care acesta diversifică activitatea sexuală. În pat, Berbecul domină, acest lucru este foarte clar. Deşi este plin de erotism, acest semn tinde să sară de multe ori peste preludiu.

.

Berbec 21 martie – 20 aprilie jpeg

Taur

Taurul este ca un pachet atrăgător, plin de surprize şi distracţie. Este topit după preludiu, iar experienţa sexuală cu el este plină de fantezie, creativitate, seducţie şi joacă. Poate rezista o noapte întreagă în dormitor, aşa că faceţi-vă ceva provizii de mâncare ca să o puteţi lua de la capăt.

Taur 21 aprilie – 20 mai jpeg

Gemeni

Geamănul este foarte versatil şi tânjeşte după un sex care să-l stimuleze mai mult intelectual, decât emoţional. Partenerul trebuie să varieze foarte mult în pat pentru a-l menţine satisfăcut, căci dacă îl angrenezi într-o rutină se va plictisi foarte repede. Asta fiind spus, geamănul apreciază oricând o partidă de sex în locuri inedite şi este mereu în căutarea amantului perfect care să îi ofere experienţe sexuale de neuitat. Deloc pretenţios, nu?

Gemeni 21 mai – 21 iunie jpeg

Rac

O partidă de sex cu un Rac este ca un dans lent, dar dacă ştii cum să te mişti, te poţi simţi foarte bine cu el. Percepe sexul din perspectiva emoţională, dar odată stimulat cum trebuie, se dezlănţuie în pat. Racul este destul de intuitiv şi simte în general ce-şi doreşte partenerul, ceea ce înseamnă că nu vei pleca niciodată nesatisfăcut

.

Rac: 22 iunie   22 iulie jpeg

Leu

Sexul cu un Leu este, la propriu, o experienţă sălbatică, plină de emoţii intense. Pentru această zodie, acţiunea din dormitor este prioritară. Îi place să-şi domine partenerul, dar dacă îi oferi ceva nou şi interesant este gata să devină sclavul tău. Leul se excită foarte mult când i se aduc complimente şi se află în lumina reflectoarelor, aşa că nu uita să-i lauzi performanţele sexuale de fiecare dată. Îi place să intre în jocul seducţiei şi să savureze preludiul. În plus, adoră să admire nuduri, aşa că dacă vrei să cucereşti un Leu nu trebuie decât să apari dezbrăcat(ă) la el la uşă.

horoscop leu jpg

Fecioară

Fecioara este foarte sensibilă şi pune satisfacţia partenerului pe primul loc, aşa că nu te sfii să-i ceri să-ţi împlinească fanteziile sexuale. Este totuşi o zodie timidă în pat, de aceea are nevoie de un partener care să o cunoască destul de bine. De asemenea, pune accent şi pe decorul în care se desfăşoară acţiunea. Bineînţeles, este obsedată de igienă ca întotdeauna, aşa că cel mai bun moment pentru a face dragoste cu ea este după un duş.

Fecioară 23 august 22 septembrie jpeg

Balanţa

Sexul este un sport mental pentru zodiile de aer, iar Balanţa nu face nicio excepţie. Pasiunea de care dă dovadă în pat nu are limite, aşa că de multe ori este greu să ţii pasul cu ea. Doar curajoşii să facă un pas în faţă! Balanţa constituie un amant agresiv, care apreciează o partidă de sex sălbatică. Partenerul trebuie să aibă un fizic plăcut şi să fie generos în pat pentru a se putea apropia de pretenţiile ei. Dacă îndeplineşti aceste criterii şi, în plus, o inviţi să facă sex cu tine într-un spaţiu luxos, estetic, atunci o ai la degetul mic.

Balanță 23 septembrie – 22 octombrie jpeg

Intră aici pentru a afla horoscopul zilnic

Scorpion

Scorpionul poate fi considerat, pe bună dreptate, zeul sexului din zodiac. Competenţa sexuală şi pasiunea de care dă dovadă sunt legendare. Dacă vrei să ai parte de cursa vieţii tale către un crescendo emoţional şi sexual, atunci caută un Scorpion. Acest semn dă dovadă de un libido mărit, aşa că pentru a nu-l plictisi, partenerul trebuie să varieze experienţele sexuale şi să-i tolereze orice fantezie. În plus, trebuie să dea dovadă de multă energie pentru a face faţă ritmului susţinut al unui Scorpion. Încă ceva: această zodie este tentată să facă sex în fiecare zi, la orice oră! Nerecomandat amatorilor!

Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie jpeg

Săgetător

Pentru un Săgetător, de multe ori sexul constituie doar pură distracţie, care nu are nicio legătură cu sfera emoţională. Cu alte cuvinte, este candidatul perfect pentru o aventură de o seară. Şi nu este deloc timid! Unui Săgetător îi place să ia parte la numeroase experienţe erotice şi preferă diversitatea. Are un libido fantastic şi este un amant cu un simţ artistic exacerbat. Sexul şi discuţiile constituie activităţile preferate ale Săgetătorului, aşa că să nu te mire debitul verbal de care dă dovadă în pat

.

Zodia Săgetător: 22 noiembrie   21 decembrie jpeg

Capricorn

Deşi la prima vedere poate părea foarte timid, în spatele acestui scut se ascunde un amant pasional, foarte activ în dormitor. Nu trebuie decât să-l descoperi! Fiind un semn foarte practic, Capricornul nu are nevoie de ceva strălucitor şi senzaţional pentru a fi convins să se culce cu tine. Dacă îl interesezi bine, dacă nu, nu vrea merge vrăjeala! În plus, ca să poată da randament, Capricornul are nevoie să simtă ceva pentru persoana respectivă, căci pentru el dragostea şi sexul sunt corelate. Este un iubit fidel, aşa că poţi să te bazezi pe el. Partenerul trebuie să fie înţelegător, puternic şi atrăgător. Îi place preludiul şi preferă să stea deasupra.

.

Capricorn: 22 decembrie 20 ianuare  jpeg

Vărsător

Sexul reprezintă, pentru el, conexiunea între inimă şi minte. Apreciează un partener comunicativ şi deschis, iar curiozitatea nativă îl va împinge în tot felul de experimente erotice. Vărsătorul se dă în vânt după un partener drăgăstos, sincer şi fidel, căruia să îi poate împărtăşi orice. Este foarte adaptabil şi are nevoie de cineva care să-i descătuşeze instinctele primare.

Vărsător 20 ianuarie – 18 februarie jpeg

Peşti

O persoană născută în această zodie se implică emoţional în toate relaţiile. Este un amant senzual şi creativ, topit după distracţiile din dormitor, care trăieşte într-o lume plină de fantezii. Nu este deloc timid în pat şi are un apetit erotic ieşit din comun. Pentru a-l păstra alături, partenerul trebuie să dea şi el dovadă de o imaginaţie bogată şi mai ales de anduranţă. Este ştiut că peştele se simte cel ai bine în apă, aşa că o partidă de sex în mare sau piscină este distracţia ideală!

horoscop saptamanal horoscop saptamana viitoare 1 7 octombrie 2018 zodia pesti 0 jpeg

Află mai multe despre viaţă intimă din rubrica SEXUALITATE!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net