Stancu Bom Bom

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bogdan Stancu a făcut senzaţie la primul său meciului ca titular pentru Galatasaray, care a pierdut cu 2-3 pe terenul lui Gaziantepspor, în manşa tur a sferturilor de finală ale Cupei Turciei.

Fostul stelist, cumpărat cu 6 milioane de euro, şi-a arătat clasa, în minutul 63, când a marcat cu un şut superb de la marginea careului. "Mota­­nul" a fost pentru prima dată titular în formaţia condusă de Gică Hagi şi a rămas pe teren pe toată durata partidei.

«Mă bucur foarte mult că am marcat şi sper să nu mă opresc aici. Le mulţumesc fanilor pentru că m-au susţinut. Va fi foarte greu să prind tot timpul un loc de titular. M-am integrat foarte bine şi sper să nu fie probleme pe viitor. Am găsit un grup foarte primitor aici. Nu e mare deosebire între campionatul din România şi cel din Turcia. Sper ca evoluţiile mele să fie o rampă de lansare spre campionatele din vestul Europei», a spus Bogdan Stancu.

Internaţionalul român şi-a câştigat deja locul de titular în partida Galatasaray - Eskisehirspor, programată mâine seară în campionat. Presa din Turcia a concluzionat că Bogdan Stancu a fost cel mai bun jucător al Galatei la meciul cu Gaziantepspor.

«Românul a fost singurul jucător bun de la Galatasaray şi a marcat un gol de generic», a scris cotidianul sportiv Fanatik.

"Stancu a înscris un gol foarte elegant", au notat la rândul lor ziarul "Takvim" şi site-ul sportx.com. Şi jurnaliştii de la Milliyet l-au lăudat pe fostul stelist. Aceştia au punctat faptul că ar putea rămâne în echipă în sezonul viitor. Atacantul român a fost notat cu trei stele de majoritatea ziarelor din Turcia.

Gică Hagi, desfiinţat de ziua lui'

Gică Ha­­gi, cel care azi împlineşte 46 de ani, nu a fost menajat de ziarele din Turcia după eşecul suferit cu Galata pe terenul lui Gaziantepspor.

simeon stalpnicul png

"A făcut un unsprezece inoportun, schimbările au fost greşite, Neill a evoluat modest, iar Hakan ca din topor, precum numele său. Hagi, Neill şi Balta au tras echipa în jos. Ei sunt care au dat o lovitură Galatei, nu Gaziantep", a notat media din Turcia.

"Regele" a fost înţepat chiar şi de preşedintele grupării "Cim-Bom", Adnan Polat. Acesta a acuzat voalat titularizarea noului venit Yekta Kurtulus şi a explicat că nu a înţeles două dintre cele trei schimbări!

Conştient de tonul agresiv, Polat a admis într-un final că absenţele jucătorilorimportanţi şi-au pus serios amprenta asupra evoluţiei echipei la meciul cu Gaziantepspor.

Potrivit cotidianului Takvim, Hagi nu avea de gând să-i titularizeze pe Bogdan Stancu şi pe Zapata la meciul cu Gaziantepspor, iar cei doi au apărut pe teren încă din primul minut ca urmare a unei intervenţii a preşedintelui Adnan Polat!

Ziarul respectiv a menţionat că "Regele" considera că portarul columbian nu este pregătit suficient, datorită faptului că în ultima jumătate de an nu a jucat deloc la Steaua. Cupa este singurul obiectiv pe care Galata îl mai poate câştiga în actualul sezon, iar başcanii turci nici nu vor să se gândească la faptul că echipa ar putea rata şi acest obiectiv.

Ziarele de la Istanbul au scris din nou că Hagi ar putea fi demis în cazul în care Bogdan Stancu şi compania nu se vor califica în semifinalele Cupei. Partida retur cu Gaziantepspor va avea loc pe 2 martie, la Istanbul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net