Steaua îşi ia antrenor cu 3 facultăţi!

Ultima actualizare:

    Ionuţ Badea
Ionuţ Badea

Pe lângă Stoichiţă, alţi opt fotbalişti vor părăsi mai mult ca sigur Steaua: Pleşan, Tall, Parpas, Golanski, Artiom şi Arman Karamian, Pepe Moreno şi căpitanul Petre Marin.

"Din vară, Stoichiţă e «la revedere». Steaua joacă fotbal-ţurcă, totul la nimereală. N-a avut el chiar un Mercedes la dispoziţie, dar i-am dat un Ford, iar acum a ajuns să ne întreacă şi Trabantul. E jenant", a spus patronul Gigi Becali la finalul partidei de la Alba Iulia.

Latifundiarul din Pipera şi-a creionat deja în minte strategia pentru viitorul sezon şi l-a contactat deja pe Ionuţ Badea pentru a-i propune să preia echipa.

"Dacă nu va fi Piţi, atunci va fi un antrenor cu care am luat deja legătura. Nu e secret, e Ionuţ Badea.Mi-a zis că e sub contract şi că până la vară nu poate discuta", a spus Becali.

Tehnicianul celor de la Internaţional Curtea de Argeş le-a mărturisit apropiaţilor că interesul Stelei îl onorează, aşa că este foarte posibil să accepte, la finalul campionatului, oferta lui Gigi Becali.

Pe lângă faptul că este cel mai tânăr antrenor din Liga I, în condiţiile în care va împlini 35 de ani în octombrie, Ionuţ Badea este şi unul dintre cei mai culţi oameni de fotbal din România.

Fostul mijlocaş a absolvit trei facultăţi, Academia Naţională de Educaţie Fizică, Relaţii Internaţionale şi Drept.

De asemenea, Badea vorbeşte cursiv trei limbi străine, franceza, engleza şi araba.

„Am învăţat araba de la un prieten israelian de origine arabă, cu care am fost coleg de facultate", a explicat antrenorul.

Gigi Becali a dezvăluit şi motivele pentru care Victor Piţurcă refuză să se reîntoarcă în Ghencea.

„În iarnă i-am zis să vină antrenor principal. A început să râdă şi mi-a spus aşa: «Băi Gigi, eu sunt Piţurcă şi nu vreau să râdă lumea de mine». N-am înţeles ce vrea să spună şi apoi a adăugat: «Echipa pe care o ai tu e de «Cascadorii Râsului», iar eu nu vin să mă umilesc». Asta mi-a zis Piţi. Eu cam din iarnă ştiam ce am prin curte", a povestit Becali, confirmând astfel zvonurile potrivit cărora îi pregătea încă de atunci debarcarea lui „Lippi".

Au pierdut la ultima clasată

Stoichiţă nu şi-a menajat deloc elevii după eşecul cu Alba Iulia, formaţia care se afla pe ultimul loc înaintea meciului cu Steaua.

simeon stalpnicul png

"După ce am primit primul gol, s-a rupt tot. Jucătorii au intrat deja resemnaţi pe teren. Atâta naivitate în apărare şi în atac nu am mai văzut de mult timp. Mă aşteptam la mai mult de la elevii mei. La Steaua a dispărut spiritul de învingător", a acuzat la final Mihai Stoichiţă, antrenorul din Ghencea.

«Discutăm abia în vară»

Click!: Domnule Badea, sunteţi tentat să antrenaţi în Ghencea?

Ionuţ Badea: Nu prea aş vrea să comentez. Pot să vă spun doar că sunt antrenor la Internaţional Curtea de Argeş şi nu mă pot gândi la nimic altceva.

Obiectivul dumneavoastră este de a salva echipa de la retrogradare?

Da. Încă nu suntem salvaţi, mai avem meciuri importante şi trebuie să rămânem cu capul pe umeri. Orice punct pierdut sau câştigat va conta foarte mult în ultimele patru etape.

Totuşi, ce v-a propus patronul Stelei?

Este adevărat că am primit un telefon din partea domnului Gigi Becali, dar i-am explicat din start că nu putem discuta nimic până în vară.

Care este filozofia dumneavoastră de joc?

Sunt un adept al fotbalului italian combinat cu elementele de spectacol din cel spaniol. Am împrumutat de la antrenorii cu care am lucrat. Un Cornel Dinu, un Ioan Andone, un Mircea Rednic.

Panduru, în dizgraţie din cauza lui Tall

Actualul manager sportiv, Basarab Panduru, nu mai este o prioritate pentru banca tehnică a Stelei, în ciuda disponibilităţii pe care şi-a arătat-o. Motivul?

Transferul ratat al lui Gora Tall. „Adică vii tu la mine, te rogi să scot banii să-l transferăm pe Tall, eu dau 100.000 de euro, care sunt bani totuşi, că nu sunt luaţi de pe jos, şi apoi mă mai iei şi la mişto", a declarat Becali.

Jucătorul care nici măcar n-a apucat să debuteze la Steaua a fost urmărit chiar de „Pandi", însă managerul a încercat să arunce vina pe Stoichiţă în momentul în care a fost tras la răspundere. „Noi cu cine am dat greş? Cu Tall, să spunem. Lucru pe care Mihai şi l-a asumat", a declarat Panduru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net