Studenţii ucigaşi de la Medicină: "Nu vrem să stăm mai mult de zece ani după gratii"

Ultima actualizare:

Procesul celor doi studenţi continuă la Curtea de Apel Timişoara, după ce fiecare dintre ei a fost condamnat la 16 ani de închisoare de magistraţii Tribunalului Timiş.

Avocaţii celor doi tineri au încercat, zilele trecute, la ultimul termen de judecată, să-i convingă pe magistraţin că studenţii nu merită o pedeapsă atât de mare, însă procesul e departe de final. Cei doi studenţi speră să părăsească închisoarea în maximum zece ani, ca să îşi reia viaţa, după cum au mărturist prietenilor şi familiei.

Între timp, studenţii încearcă să îşi continue studiile. Ei vor să obţină diplome de absolvire a unor şcoli care au contract cu închisoarile din Arad şi Timişoara. Carmen Bejan îşi doreşte să devină profesoară, iar Sergiu Florea s-a apucat de cursuri de tâmplărie. Cu toate acestea, Sergiu Florea s-a apucat de scris şi chiar a scris câteva articole la ziarul închisorii.

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

Cei doi studenţi ucigaşi de la Medicină au trăit o pasiune mistuitoare de scurtă durată. Ei s-au cunoscut la începutul anului universitar 2008/2009, în primul lor an la facultate. Relaţia dintre Sergiu şi Carmen a debutat însă mai târziu, în luna martie 2009, cu cinci luni înainte ca idila dintre ei să degenereze în crimă, după ce tânăra a încercat să se prositueze, iar Sergiu i-a ucis primul client.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 20 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

Cadavru ascuns în portbagaj

Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat de foame poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net