Un câine îşi aşteaptă de 8 luni, în faţa spitalului, stăpânul decedat - VIDEO

Ultima actualizare:

Un câine îşi aşteaptă şi acum stăpânul, care a murit acum opt luni, în faţa dispensarului din oraşul Monte Cristo (Cordoba), scrie publicaţia Diario Panorama.

Câinele, poreclit "Alicio" de către locatarii din zonă, a sosit la dispensarul din localitatea aflată la 25 de kilometri de Cordoba, alături de stăpânul său, acum opt luni. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la centrul sanitar în stare gravă şi a decedat, iar de atunci câinele îşi aşteaptă stăpânul în faţa dispensarului.

Citeşte şi:

Cel mai bun prieten al omului, bun şi la filmat sub fuste! VIDEONero, cel mai răsfăţat căţel

Căţel la un pas de moarte după ce a înghiţit cinci pisicuţe - FOTO

Locatarii din cartier au încercat să-l adopte pe animal, dar câinele a scăpat de fiecare dată, întorcându-se în acelaşi loc. Câţelul este hrănit, de atunci, de vecini şi de voluntarii asociaţiei de protecţie a animalelor "Uniendo Huellas".

Vedetă pe Facebook

Vecinii l-au poreclit "Alicio", după ce o doctoriţă, numită Alice, a fost cea care a început să-l hrănească pe câine. Povestea căţelului a devenit cunoscută în provincie după ce vecinii şi turiştii l-au fotografiat pe animal şi au postat pozele pe internet, pe reţelele sociale, precum Facebook, unde a fost creată şi o pagină numită "Câinele Alicio". Alicio are deja aproape 3.000 de fani.

Citeşte pe adevarul.es cu ce film se aseamănă povestea lui Alicio şi vezi un video cu căţelul care nu renunţă la speranţa de a-şi revedea stăpânul nici la 8 luni de la moartea acestuia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net